Engamorgen torsdag 28. april: Videre i cupen

Brown og Omarsson startet mot Hønefoss. . Foto: Line Svalastog.
Brown og Omarsson startet mot Hønefoss. Foto: Line Svalastog.

Dagens Engamorgen er skrevet av en prøvespiller. Han ser på gårsdagens cupseier, titter litt videre mot helga, på hockeyspillere som gjør ting de ikke skal, og tar en liten oppsummering av en mindre del av idrettsforeninga.

Enkelt (?) videre i køppen

Det var ikke få supportere som var nervøse før kampen i går. Det skulle de heldigvis ikke være lenge. Vålerenga virka lekne i begynnelsen av kampen og Hønefoss var direkte ræva. Derfor var det litt synd at gutta satt på autopiloten etter bare to kjappe mål. Under første halvdel av 2.omgang var det nok flere som kjente på nervene da Simon Larsen og Aslak Falch måtte ty til tidenes forsvarsamspill i forsvar (ufarlig, lalala) og ikke minst da hjemmelaget scora.

­ Ja, det var ruskete greier. At vi ikke avgjør kampen lenge før er direkte slurv, sier I er sjef til Dagsavisen.

Takk og pris åpna Sakor scoringkontoen med spikeren i kista, og analtoget gikk sin gang på tribunen.

Hvor analtoget går videre, får vi vite på fredag. Vi leser i Dagsavisen at KFUM, eller Kristelig forening uten mening, drømmer om oss.

Uansett hvem vi møter spilles kampen allerede neste uke, onsdag 4.mai. Når damene skal spille sin første NM kamp vet vi fortsatt ikke. Derimot vet vi at de spiller seriekamp på lørdag, borte mot Kolbotn. Nei, den får man dessverre ikke kombinert med kampen mot stasjonsbygda. Kampen på Sofiemyr begynner kl.15:00.

Regner med at mange dropper Åråsen for å dra på damekamp, eller hva NFF?

Klanen

Damene ville utvilsomt satt pris på hjelpa. Våre supportere imponerer mer og mer denne sesongen.

Det at man i går klarte å holde såpass god kok sangmessig, på en lang, smal tribune, er intet mindre enn imponerende. Ved siden av god innsats av de fremmøtte, var det morsomt.

Bare å glede seg til hva vi skal få til på den langt bedre sangtribunen vi skal nå skal besøke.

Grillfesten på lørdag

Det er bøffel på menyen og det er nok til alle, så bare å droppe medbragt. Det du nok gjør lurt i å skaffe deg billett kjapt. Akkurat som før Stabækmatchen går det rykter om at vår seksjon blir halvfull. De som sto sild i tønne på Nadderud deler nok ikke det synspunktet.

Når vi er inne på klubber vi elsker å hate

I 3.divisjon avdeling 1 befinner vår gamle erkefiende Lyn seg. Skiklubben innehar nå andreplassen, bare slått av Grei, som har bedre målforskjell. Kampa mot bøfla er en ting. Personlig gir det meg mer å kjempe mot vestkantsvina om byhegemoniet, enn å spille mot utkantnorge. Det sagt, det er vanskelig å ikke se humoren på motstanderen i deres neste seriekamp. Hvem er best i byen av Lyn og andrelaget til Grorud?

Dagens Hockey-nyhet

Gårsdagens fotballkamp, mellom IFK Göteborg og Malmø, tok litt av og ikke på noen god måte.

Midt i kaoset, stormer en kar banen. Nemlig fersk hockeymester i Sverige, norsk landslagsspiller og tidligere Vålerengaspiller, Mats Rosseli Olsen.

Det lukter veddemål lang vei. Kanskje også litt fylleangst idag.

Kørjball

Så hva skjer om dagen med Vålerenga Basket? Sesongen er nå over for alle laga. Generelt en mellomsesong, da man ikke fikk stilt lag til herrenes 1.divisjon og 2.divisjonslaget klarte akkurat å stille lag til alle kampa sine og slapp dermed noen sure walkovertap. Mangler noen folk altså. Det finnes nok god ironi i at neste sesong, grunnet to opprykk, kan man skilte med tre lag i 3.divisjon.

Planene tilsier at man på ny vil prøve å stille lag til 1.divisjon neste sesong. Ja, sånn kan man gjøre i norsk basket. Vi følger med i spenning. Det nærmer seg forøvrig valgtider, så valgkomiteen leter iherdig etter du som har et brennende ønske om å bidra. Fra scratch til verdensherredømme-holdning er nok lurt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *