Engamorgen 22/2-15: En kjempesuksess!

Det er bare å si det med en gang. Enga vs Enga ble en supersuksess. Man hadde kanskje håpet 500 personer tok turen, men over 2500 fylte Jordal Amfi og senere Vallhall. Det var mat og hygge. På Vallhall var det ølservering med kalde Ringnes, Dominos stilte med Pizza, og til tross for massivt oppmøte ble det aldri pes. Det var rett og slett bare skikkelig, skikkelig hyggelig.

TV 2 har til og med en sak om kampen.

Grydis har en flott bildeserie fra begge kampene.

Hvis man skal dra frem noen som utmerket seg i feil idrett, må man vel nevne Morten Berre. Den eneste fotballspilleren som scora i hockey. Lars Hirschfeld prøvde også å legge straffe, men feilet til tross for at han er født i Canada. Skandale. Castro viste også skøyteskills. Vi fikk også se Glenn Jensen i full keepermundur legge straffeslag mot Jan Tore Kjær. Hockeykampen endte 12-1 til Vålerenga Hockey, men når sant skal sies kunne nok seieren vært en god del større..

Fotballkampen ble ganske bra, det er åpenbart at hockeyspillerne ikke er så fremmede på fotballbanen. Glenn Jensen jobbet bra på topp, og Stefan Espeland scoret Hockey’ns mål med et skudd rett i krysset fra 20 meter! BB totalt sett må bli Erik Follestad Johansen som gjorde flere meget gode redninger i fotballmålet. Fotballen klarte aldri hente opp ledelsen, og oppgjøret endte til slutt 13-7 fordel Vålerenga Hockey.

Vi har postet tre videoer i Twitterfeeden vår, sjekk dem ut!

Vålerenga Ishockey er Vålerengamestere 2015. Foto: Grydis.no
Vålerenga Ishockey er Vålerengamestere 2015. Foto: Grydis.no

Iskrigerne hviler ikke. I dag kjører de oppover til Lillehammer, matchen starter kl 17. Det er fire runder igjen i Get-ligaen, og Vålerenga har en teoretisk sjans for å knipe fjerdeplassen, som vil gjøre veien til bøtta noe lettere. Det er seks poeng opp, og fire kamper igjen å spille.

Lillehammer B i dag

Stjernen H 26/2

Oilers B 28/2

Kongsvinger H 3/3

Hjemmekampene bør i alle fall vinnes, og da Oilers allerede er seriemestere kan det være mulig å ta poeng i Stavanger også. Lørenskog har vært helt dynge de siste kampene. Det hadde vært hysterisk morsomt å tatt dem igjen.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *