Engamorgen mandag 23/2-15: 101 magiske hockeysekunder

Foto: grydis.no
Foto: grydis.no

Det tok Vålerenga hockey 101 sekunder å snu kampen mot Lillehammer i OL-byen i går, og det må vi jo så klart skrive litt om. I tillegg har en tidligere VIF-helt flytta til Canada. Det blir det sak av. I tillegg er Tippeligaen igjen i TV 2s hender.

Vålerenga Ishockey tok sin femte strake seier da Lillehammer ble slått 4-3 i går. Vålerenga lå under 1-0, men 101 magiske sekunder scoret Vålerenga tre ganger. Det holdt til seier og fornyet tro på fjerdeplassen på tabellen. Vålerenga ligger riktignok på sjetteplass, men det er bare to poeng opp til Frisk Asker på plassen foran og fire poeng opp til et Lørenskog-lag i fritt fall på fjerde. For mens Vålerenga har fem strake seire står Lørenskog med fem strake tap. I går tapte dem jaggu også for M/S etter straffer.

Det er tre kamper igjen å spille, og for “Iskrigernes” del er Stjernen neste motstander førstkommende torsdag.

Se målene mot Lillehammer hos TV 2.


The Province har tatt en prat med Vålerenga-legenden Pa-Modou Kah som nylig flytta fra Portland i Oregon til Vancouver i Canada. Nå skal han spille for Whitecaps – en oppgave han ser ut til å glede seg over.

– Noen er er glade i penger. Noen er glade i biler. Jeg? Jeg er glad i å reise. Jeg liker å se nye plasser, lære meg andre kulturer og møte nye mennesker, sier Kah til avisa.

Selv om han bare flytta noen mil nordover, er det til et annet land og en annen kultur. Spesielt glade er kanadierne i at han kan stå på ski.

– Ikke mange kan tenke seg en svart mann på ski, men det var obligatorisk på skolen.

Nå gleder han seg til å oppleve Vancouver med kona Dewy som venter parets første barn omtrent til sesongstart.


 

Tippeligaen er på vei tilbake til TV 2. Med TV 2s oppkjøp av C More er hele Tippeligaen dermed tilbake hos kanalen.

– Nå kommer norsk fotball hjem. Så enkelt er det, sier sports- og nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther til tv2.no.

– Alle vet at når vi overtar en rettighet, så gir vi full gass og lager et redaksjonelt produkt av høyeste klasse. Dette vil seerne og klubbene merke. Vi har gjort det med OL, sykkel og engelsk fotball. Nå skal vi gjøre det med norsk fotball for andre gang, sier Årsæther.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *