Engamorgen 24/2-15: Neste serierunde i hockey og FIFA

Det virker som om hele Vålerenga-systemet fortsatt ligger på sofaen med isbiter på hodet og er kraftig fyllesjuke etter helga. Vålerenga Hockey har ikke en gang oppdatert websidene sine med seieren over Lillehammer på søndag.

Torsdag er det ny serierunde. Det er tre runder igjen, og Vålerenga har nå bare to poeng opp til Frisk og fire poeng opp til Lørenskog. Å knipe fjerdeplassen etter den grusomme sesongen og komme foran de to hadde vært hysterisk. Eller enda bedre, ta tredje ved å gå forbi Sparta. Da skal utrolig mye klaffe, men Sparta møter Storhamar allerede i kveld, så da får vi se. Lørenskog kan definitivt taes igjen, rett og slett fordi de suger esel akkurat nå, tapte 2-1 på straffer for Manglerud sist.

Her er neste serierunde:

 • Sparta-Storhamar (i dag)
 • Vålerenga – Stjernen
 • Kongsvinger-Stavanger
 • Frisk – Manglerud
 • Lørenskog – Lillehammer

VPN har produsert mye bra stoff i det siste. Sjekk ut denne saken om hvem St. Hallvard egentlig var.


 

Vi tar også med en nyhet fra pampeverden. FIFA har nedsatt en arbeidsgruppe for å redegjøre når VM i 2022 skal spilles. Det blir opp mot 50 varmegrader i Qatar om sommeren, og de har tidligere lokket med stadioner med aircondition. De skulle selvsagt ikke hatt VM i det hele tatt, da de er en moderne slavestat gjennomsyret av menneskerettighetsbrudd og korrupsjon.

Så hvem står bak denne kommisjonen? Lederen er Sjeik Salman bin Ebrahim Al-Khalifa. Han er president i det asiatiske fotballforbundet, og fra Bahrain. Bahrain er en bitteliten øystat som ligger så nære Qatar at de vurderer å bygge en “vennskapsbro”. Ikke overraskende kommer denne kommisjonen frem til den absolutt mest ræva løsningen: At VM spilles om vinteren. Nærmere bestemt november og desember, for å hindre kollisjon med Vinter-OL.

Den endelige beslutningen blir fattet i mars.

I mai, på FIFAs 65’ende kongress, skal for øvrig ultrapampen Sepp Blatter stemmes inn for ny periode som FIFA-sjef. NFF hevder de vil ha han ut, men er ikke spesielt tøff i kritikken, og vil heller ikke si hvem de eventuelt støtter i stedet. “Et skifte er naturlig” sier Hallén, og henviser vel mest til mannens alder, ikke at han er kongen av korrupsjon. NFF stemte på Blatter forrige gang, og vi har selv en fotballpresident som er tungt inne i FIFA-systemet. Yngve Hallén sitter nemlig i FIFAs etikkkomité. Smak på den. I tillegg går han for en plass i styret til UEFA.

På kongressen blir det, som seg hør og bør, også tid til meget heavy pamping. I 2011 hadde de for eksempel hyret inn Grace Jones til å synge. Ingenting oser grasrot, demokrati, idrettsglede og fornuftig ressursbruk som å hyre Grace Jones til generalforsamlingen din. Vurderer å gjøre det samme til neste generalforsamling i borettslaget.


 

I kveld er det én ting som gjelder. Rekaften på Bohemen kl 18.

 

Korrupte menns verk: VM 2022.
Korrupte menns verk: VM 2022.

Èn kommentar på “Engamorgen 24/2-15: Neste serierunde i hockey og FIFA

 • 24. februar 2015 i 11:40
  Permalink

  Hvor blir det av storsigneringen? Mye prek lite action!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *