Engamorgen torsdag 2. juni: ENGAsjer deg

 

Gutta brukte første sommerdag effektivt. Foto: vif-fotball.no

Aperopet vil at du skal engasjere deg. Både uspesifikt og veldig spesifikt. Jadda, du må gjøre jobben, men du skal få litt informasjon på veien.

 

Fremtidsbasket

Foto: Vålerenga Basket
Høytflyvende i F21. Foto: Vålerenga Basket

Vålerenga Basket har endelig satt opp årsmøtet. 14. juni kl.18 på F21. Man leter fortsatt etter gode kandidater som kan bringe Vålerenga det neste steget. Imotsetning til de større idrettene innenfor Vålerenga nå, er det kort vei fra business as usual til revolusjon. Hadde gjort seg om Oslos Stolthet også gjorde seg bemerket innenfor verdens nest mest populære idrett.

I det minste i Norge.


 

Kvartfinalen mot Godset er satt opp

Datoen er torsdag 22. september kl.20. Kampen spilles, som tidligere meldt, i Drammen. Den går forøvrig også på TV2 Sportskanalen, så du kan se oss gå videre til semin i reprise, når du kommer hjem fra bortetur

Kjente fjes tilbake på trening 

Forrige uke humpet Daniel Fredheim Holm rundt på krykker. Denne uka viser klubbens Snapchat-konto ham i trening igjen. Daniel er kanskje vår viktigste spiller i den oppbyggende spillfasen, så forhåpentligvis er han i god form til Tippeligaen ruller igjen.

Apropos kjente fjes. Gutta tok endelig årets lagbilde på Valle igår. 

 

En vi ikke kommer til å se på feltet er Mohammed Fellah. Til tross for at Rekdal sa at ikke hadde plass til/ penger til/ bruk for Fellah, var det mange som var overbevist om at han var på vei tilbake. Fellah drar fra Esbjerg, sørvest på Jylland, til FC Nordsjælland. Ikke at jeg beskylder ham for å være ute å kjøre, men jeg har besøkt området og det er kanskje Skandinavias kjedeligste plass. Samtidig har stedet noen av de mest imponerende treningsanleggene for fotball og basket jeg har sett. Det er liten tvil om at Fellah vil holde seg i skinnet


 

Hockeynytt

Daniel Sørvik blir heller ikke å se i Vålerengadrakta igjen, sånn med det første. Han signerte nettopp for den tjekkiske klubben HC Litvinov.

Vi venter spent på hvem den neste spillern Roy og Espen drar opp av hatten i vårt favør. 

 

Nye Jordal Amfi-nytt 

Foto: Hille Melbye Arkitekter
Foto: Hille Melbye Arkitekter

Selv om ting går rett vei for nytt amfiteater, er det (i god Vålerenga tradisjon) fortsatt en oppoverbakkekamp som må kjempes. Nå har klubben søkt hjelp fra svensk og norsk hold, for å stille med mest mulig faglig tyngde.

Det er ikke mulig å stresse dette nok. Enten du er Vålerenga, eller “bare” hockey, er det i alles interesse at Nye Jordal Amfi bygges best mulig. Man kan ikke godta et politisk kompromiss, som vil bety en hall verdig for det forrige millenium. Politisk omkamp kreves for å få det til, så engasjer deg. Fortell Oslo kommune hvorfor dette er viktig.

Bare hold deg unna kommentarfelt-sjargongen. Det kreves en viss politisk korrekt kommunikasjon.


 

 

Åja. Norge vant visst en fotballlandskamp igår mot Island. Niklas Gunnarsson var ubenytta reserve. Så mye hadde vi å si om det.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *