Engamorgen lørdag 11. juni: Hockeylaget blir Right to Play-ambassadører, mye fotball i helga

Vålerenga Hockey blir Right to Play-ambassadører. BIlde stjålet fra Vålerenga Hockey.
Vålerenga Hockey blir Right to Play-ambassadører. BIlde stjålet fra Vålerenga Hockey.

Vi har hockey-nytt og fotball-kamper, eiendomsutvikling og en oversikt over mange dårlige EM-sanger. Det er Engamorgen lørdag 11. juni.

 

Vålerenga Ishockey blir Right to Play-ambassadør
Vålerenga Hockey melder at Vålerenga er det første toppidrettslaget som blir Right to Play-ambassadører i Norge.

— Vi er stolte og ydmyke over å få lov til å være ambassadører for Right to Play, som første toppidrettslag i Norge. Right to Play er ekstremt selektive i sin prosess i valg av ambassadører, og det at vi Vålerenga Ishockey har fått muligheten til dette er utrolig morsomt, sier Glenn Jensen til nettsiden.

Tidligere norske Right to Play-ambassadører er enkeltutøvere som Aksel Lund Svindal, Therese Johaug, Mats Zuccarello og Kjetil Jansrud.

— Vi skal gjøre vårt ypperste for å hjelpe Right to Play, slik at de kan fortsette sitt fantastiske arbeid med å hjelpe barn og ungdom rundt om i verden som ikke vokser opp i samme trygge og flotte omgivelser som oss. Blant annet skal vi, i samarbeid med Right to play, arrangere en egen Right to Play-kamp, i løpet av sesongen som kommer.

 


Vålerenga i Vallhall og på nett-tv i helga

Både damelaget og rekruttlaget spiller kamper i Vallhall i helga. Damelaget i dag klokka 15.00, rekruttlaget i morgen 15.30. Begge kampene kan du se hos KWR eller selvsagt i hallen. Lenken under viser til damelagets kamp, og Engamorgen i morgen vil ha lenke til rekruttkampen.

Kampplakat_VIFvsUraedd

Kampplakat_VIF2vsFloro


Støtt Vålerenga United

Dagen i dag byr på andre runde i Akershusserien på Vallefeltet.Vålerenga United arrangerer og det er vålerengafotball helt fram til klokka tre. Ta deg en tur, da vel!


La oss håpe fotballen blir bedre enn musikken.

Man føler fort at man har hørt mange nok av EM-låtene. Engelske The Guardian sender noen låter ut etter gruppespillet, lar noen få bli med til cuprundene, og kårer en mester også.

Det eneste som er helt sikkert er vel at Frankrikes låt er noe av det mest på trynet vi noensinne har hørt. Men mellom cheesy powerballade-coverlåter finnes det faktisk noen EM-låter som er helt OK også, og det eksisterer nok flere enn The Guardian har fanget opp.


 

Rapport fra Gamlebyen
mms_img7197193391

Aperopet har fått denne rapporten fra Børst & Balls ryddepatrulje.

“Vi er i rute, har du satt av lørdag 25. juni?

Onsdag denne uken tok vi en dugnadsøkt på GSF og fikk fjernet gammel maling som har hopet seg opp etter flere år med daglig graffitivirksomhet (graffiti er faktisk lov noen steder i Oslo og hos GSF finner du ett av disse. Men husk: Du dekker ikke til en kul piece om du ikke mener ditt bidrag er bedre).

Nevnte jeg at det var tungt? Ja, det var jævlig tungt, men nå er det hugget opp i håndterbar størrelse og klart til å bli kjørt på fyllinga.
Men selv om det var strevsomt var det en flott sommerdag, like fin som vi får lørdag den 25. og da er også dere forhåpentligvis på plass.
Husk, vi åpner allerede kl 12.00 og i dag bestilte vi drikkevarer. Mat er godt ivaretatt av Bøtta, akkurat som sist. Så god mat og drikke til en hyggelig pris er garantert.

Selv synes vi dette må være en av de kuleste stedene å arrangere konserter i Oslo, om ikke det kuleste.

Sentral storbyidyll venter dere.

Har du kyst til å sjekke ut GSF før Børst og Ball?

Neste lørdag er det NM i breakdance, blir en fin lørdag det også, så stikk innom om du er byen.”

Billettinformasjon, oversikt over banda osv. finner du i denne Aperopet-saken.


 

Eiendomsnytt fra Valle og områdene rundt
Eiendomsnettsiden Estate nyheter har en artikkel om utviklingen av området Bryn-Helsfyr, hvor de konkluderer allerede i tittelen at dette er et område som får et løft takket være mange nye prosjekter i området.

Hjertet i det hele er selvsagt Vålerengas nye stadionanlegg.

Men nettstedet konkluderer også med noen byutviklingstrender knyttet til byutviklingsplanene for Hovinbyen, nemlig at Bryn-Helsfyr innlemmes i den tette, levende byen.

– Det popper for tiden opp nye kafeer og andre etterspurte servicefunksjoner i området, men dette er bare en forsmak på det som kommer. Nå får området et kraftig løft og blir en mer levende og publikumsvennlig del av byen, sier Per Kristian Lundquist i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, til Estate.

Artikkelen er skrevet utfra et eiendomsutviklingsperspektiv, men gir god innsikt i hva man kan få av byutvikling i områdene i området Bryn-Helsfyr i løpet av noen år. Les den mens du lader opp til dagens EM-kamper, da vel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *