Engamorgen 26/2-15: Vålerenga med på NSAs 161-kampanje

NSA har kommet med et intiativ angående TV-kampene. Kampanjen heter 161 og de presenterer et overbevisende argument for hvorfor

fredag – lørdag – søndag bør være normen. I skrivende stund har 25 supporterklubber, 21 alternative og seks fotballklubber meldt sin støtte. De seks klubbene er:

 • Bryne FK
 • Hasunds Hund FK
 • Lillestrøm
 • Lyn
 • Stabæk
 • Vålerenga

Aperopet har påtatt seg den tøffe jobben å surfe på ovennevnte klubbers websider. Kun en klubb har gått ut offisielt med støtte til dette intiativet. En ting er å melde sin støtte på NSA sin webside og la det være med det, men Vålerenga går ut offentlig med det. Meget bra av klubben å være tydelige på dette, så får vi se om de andre tør å henge seg på.


I kveld er det match på Jordal Amfi. Det er tre serierunder igjen, og Vålerenga står med 74 poeng. Frisk har 76, Lørenskog 78.

Stjernen gjester Jordal kl 18.30 og skal være grei skuring. Frisk møter MS hjemme og skal nok vinne den, mens Lørenskog – som er helt ute av form – møter Lillehammer.


 

På fredag møter Vålerenga Odd til treningskamp. Kampen er en skikkelig “double header” hvor rekruttlagene møtes rett etterpå. Begge kampene streames av avisa Varden. Kommentatorer er Nils-Tore Olsen fra Varden og vår egen Rune fra KWR. Så får vi se hvor mange uoverenstemmelser det kommer i løpet av kampen..


Bjørn Maars Johnsen har blitt nevnt av folk på nett som vår mulige superspiss. Den tidligere Vålerenga-junioren gikk via Tønsberg til Spania og Portugal. Det er ikke mange norske spillere som har rukket å teste feriestedene Majorca og Faro som proff fotballspiller. Nå sist har han bøttet inn mål i Portugisisk Segunda for Atletico Clube de Portugal. Dagbladet meldte at han var aktuell for Sporting, men nå har han gjennomført en noe overraskende karrierevending. Johnsen har signert for Litex Lovech i Bulgaria.


161web2

 

 

 

 

2 kommentars på “Engamorgen 26/2-15: Vålerenga med på NSAs 161-kampanje

 • 26. februar 2015 i 12:42
  Permalink

  Lørdag-Søndag mener dere vel, ikke fredag-lørdag-søndag….

  Svar
  • 26. februar 2015 i 14:09
   Permalink

   Stemmer, gikk litt fort i svingene. :)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *