Engamorgen fredag 17. juni: Gode krefter samles rundt Jordal

Toppscorer Tobias Lindström. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/
Tobias Lindström feirer politiske seiere rundt Jordal Amfi. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Fotball og hockey krangler om å ha toppsaken idag, politikerne har gode forhold til å krangle og hvordan går forresten krangelen i Vålerenga Basket?

Sagaen om Jordal Amfi

Vi begynner med den viktigste kampen. Tidligere denne uka har vi i Aperopet formidlet både Andreas Halse, i Arbeiderpartiet, sitt svar om Nye Jordal Amfi og Finanskomiteens nei til å låse kvadratmeterne på Jordal. 

Bydelsutvalget i Gamle Oslo gikk igår enstemmig inn for forslaget på 14 000 kvm, som klubben og vi andre jobber for. Glimrende nyheter der altså.

Kampen er likevel ikke over. Fortsett å påvirke politikerne. Vi deler igjen vpn.no sitt strålende intiativ. Husk at dette handler mest om bredden. 

Jan Tore Kjær. Foto: Anders Grydeland/VIF Hockey.
Jan Tore Kjær. Foto: Anders Grydeland/VIF Hockey.

Når vi er inne på kamper rundt Jordal. Da Iskrigerne begynte å rulle på TV2-skjermene oppsto Facebookgruppa “Vi som vil ha Jan Tore Kjær på Skal vi danse”. Etter litt tid, fikk endelig TV2 med seg den verdige saken og gikk for å besøke kontoret hans. Problemet er bare at der sitter ikke Kjær lenger. Kontoret er nå tatt over av Glenn Jensen, som sikkert er veldig fornøyd med akkurat det. TV2 drar likevel ikke med uforettet sak.

Glenn Jensen
Glenn Jensen. Foto: VIF Hockey

Glenn Jensen er med i neste sesongs “Skal vi danse”


 

Vi satser på bra gress i Danmark

Fotballgutta har vært tilbake på feltet denna uka, men norsk gress holder ikke i lengden så idag drar stallen til det danske landslagets treningsanlegg. Helsingør er stedet. Sliter litt med å finne ut om det er i, eller på Helsingør, så kommenter gjerne rett bruk nedenfor.

Samuel slutter seg kjapt til troppen, selv om han ikke får spilt offisielle kamper ennå. Dessverre blir nok ikke Enar Jaager med. Han har operert skaden han pådro seg i Bodø og er ute resten av sesongen.


 

Vålerenga Basket er ferdig med krangelen. 

Vi meldte om interne stridigheter i basketen, Engamorgen, torsdag 26. mai. Tirsdag avholdt man årets generalforsamling på rekordtid og Paulo Lising ble gjenvalgt som klubbpresident. Nå har en større andel av klubbens spillere og ledere tatt turen til Kristiansand og Pirates Cup. Ikke forvent noen resultatoppdateringer, da denne turneringen står mer i bankettens tegn enn i idrettens.

Et utvalg Vålerengaspillere poserer i alternative Pirates Cup-drakter
Et utvalg Vålerengaspillere poserer i alternative Pirates Cup-drakter

Jeg hadde selv garantert vært der nede nå, hadde det ikke vært for en tidligere Vålerengaspillers bryllup imorra.

Så bankett blir det nok.

Èn kommentar på “Engamorgen fredag 17. juni: Gode krefter samles rundt Jordal

  • 17. juni 2016 i 15:26
    Permalink

    En god nyhet som er kommet i dag er at Hent (entreprenør og stadionbygger) har fått klarsignal til å starte elementmontasjen! I dagene, ukene og månedene som kommer vil vi se stadion reise seg på Valle!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *