Engamorgen lørdag 18 juni: Se treningskamp i dag!

Vålerenga møter Sarpsborg 08 til treningskamp kl 13. Perfekt for deg som vil se fire fotballkamper i dag i stedet for bare tre. Det var trøbbel med Kroatia-fansen i går, men hvorfor?

Vålerenga møter Sarpsborg 08 til treningskamp i Sarpsborg kl 13. KWR streamer live og starter sendinga kl 12.45. Nå skal de prøve seg på repriser under kampen, så nå begynner det å bli virkelig profesjonelt!

Mannskapet er Rune Julsvik, Christian Haksø, Trond Larsen og Frank Ove Hansen.

Troppen er som følger:

Marcus Sandberg, Adrian Møller, Kjetil Wæhler, Simon Larsen, Robert Lundstrøm, Jonatan Tollås Nation, Christian Borchgrevink, Madhusan Sandrakumar, Herman Stengel, Rino Falk Larsen, Sander Berge, Ghayas Zahid, Rasmus Lindkvist, Simen Juklerød, Elias Mar Omarsson, Samuel Fridjonsson, Mohammed Abdellaoue, Deshorn Brown, Mortada Alkanany, Vajebah Sakor, Anders Nedrebø, Niklas Castro.

Nysignerte Fridjonsson er ikke spilleklar for offisielle kamper, men se ikke bort fra at han spiller en rolle i denne.

Kampen kan sees i dette videovinduet:

 


 

Kroatia

Som mange sikkert fikk med seg var det trøbbel med Kroatia-fansen i går. Selvsagt ble det avfeid som idiotisk hooliganisme og dårlig oppførsel av TV-folkene, men er det så enkelt?

VG har en overraskende bra sak om hvordan supporterne protesterer mot sitt eget forbund og den ultrakorrupte forbundspampen Zravko Mamic, som styrer forbundet som sin egen lommebok. Samtidig kontrollerer broren hans Zoran Mamic Dinamo Zagreb.

Josimar har også skrevet om ståa i kroatisk fotball, og om hvordan – kort fortalt – Mamic tar en cut av alle overganger fra Dinamo Zagreb. Det er liksom en del av greia. Er du et supertalent signerer du for Dinamo. Etterhvert vil du få muligheten på landslaget, antagelig mot betaling via agent, også blir du oppdaget. Når du så går til utlandet må du gi pampene en del av kaka under bordet.

At disse folka får lov å holde på slik, relativt åpenlyst, er helt utrolig.

Er det dermed greit at folk kaster inn knallskudd som kan sprenge hånda av en stakkars frivillig? Absolutt ikke, og det viser at noen av de som protesterer er rimelig hensynsløse.

Men å demonstrere mot kjeltringene som ødelegger fotballen – vel, det er forståelig.


 

Stadion på vei opp

Klubben melder at de har fått igangsettingstillatelse på råbygget og Innspurten. Innspurten er altså veien fra Grenseveien og inn til Valle, som skal legges om. I tillegg begynner man nå bygginga av skolen/hovedtribunen, som tross alt er det absolutt viktigste. Skolen må stå ferdig til skolestart neste år.

Vi gleder oss!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *