Engamorgen tirsdag 21. juni: Riki Alba er tilbake

Riki Alba. Foto: Vålerenga Fotball
Riki Alba. Foto: Vålerenga Fotball

Riki Alba returnerer fra Varberg. Enga ligger på medaljeplass på en tabell, og Grüner er sinnsyke.

Alba tilbake

Sotahjørnet melder at Riki Alba er tilbake i Vålerenga. Han ble leid ut til Varbergs i Sverige sammen med Ivan Näsberg. Alba har slitt med å spille seg inn på laget, og er tilbake i Enga. Han har et halvt år igjen av kontrakten.

 

Enga går for medalje

Sporten.com melder at det finnes en tabell der Vålerenga innehar medaljeplass. Det er Fair Play-tabellen. Det er ikke bare kort som teller der, det er også respekt ovenfor motstander, dommer osv publikums oppførsel og trenernes oppførsel. Der ligger Enga på tredjeplass bak Viking og selvsagt hele Norges Rosenborg.

Selv om klubben har en trener og en del spillere som viser null respekt for noen andre, samt spillere som kan alle tricksa i boka, så topper de selvsagt Fair Play-lista – som vanlig. Så får de også 60-40 dømming hver gang vi møter dem også.

Personlig skulle jeg ønske vi lå lenger ned på denne tabellen. Det sier litt om at vi kanskje er for snille. Jeg vil ha tøffe spillere som gir litt juling.

I OBOS-ligaen er det selvsagt kristenfolket fra Ekeberg som topper Fair Play.

 

Sinnsyke Grüner

Vi gratulerer “Svenna” Olsen med ny jobb. Han blir hovedtrener i Grüner. De kom på tredjeplass i 1. divisjon denne sesongen, bare to poeng bak Bergen.

Vi gratulerer!

 

Gooooooolll!

Copa America Centenario fortsetter, og siden det er jeg som har Engamorgen så fortsetter jeg å mase om det.

Kvartfinalene er over. USA er videre med 2-1 over Ecuador, Colombia måtte ha straffer for å slå ut Peru, Argentina vant 4-1 over Venezuela, og Chile vant småsjuke 7-0 over Mexico.

Ja, du leste riktig. Chile slo Mexico 7-0 i San Fransisco foran 70.000 tilskuere, flesteparten garantert meksikanere. Det må være et av tidenes sjokk for en stolt fotballnasjon.

 

Semifinalene spilles som følger:

USA – Argentina, natt til 22. juni på NRG Stadium, Houston

Colombia – Chile, natt til 23. juni på Soldier Field, Chicago

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *