Engamorgen lørdag 25. juni: Grilling, damer, børst og ball

 

En lang uke der prosjektet man jobbet så hardt for mulig ble mislykket, den saken man aldri blir ferdig med dukket opp igjen og en god del inntrykk man fortsatt ikke helt vet hvordan man skal tolke. I tillegg har man sikkert vært på jobb. Da er det deilig at det endelig er lørdag og det eneste vi oppfordrer deg til å gjøre i dag er å kose deg med dine felles supportere. Velkommen til aktivitetsdag med Vål’enga

Jepp, idag kan Jordal være Jordal og overgangssak være overgangssak. Man er jo først og fremst Vålerenga fordi det beriker livene våres, uansett hvor ofte det kan virke som det er vår forbannelse.

 

Kom gratis inn på dameshow

Litt overraskende møter damene Røa til sesongens andre interne dyst i dag allerede, etter at vi sist møtte dem på Røabanen på 16. mai. Byderby kaller man sånt og damene vil gjerne ha flest mulig på kamp. Derfor står dørene på vidt gap i dag. Bare husk å la deg telle.

Det er ofte sagt at veien til mannens hjerte er gjennom magen. Min egen erfaring tilsier at dette også gjelder kvinner, så alle bør møte opp til grilling allerede fra kl. 13:30For kjærlighetens skyld. 

Dersom du ikke får dratt på kampen har du et videovindu her:

 

 


Dager uten sorg

Forhåpentligvis vet du mye om dagens byfest allerede og har billetten godt plassert i lomma, men for deg som fortsatt skulle være uinformert.

Klanens musikkfestival, Børst & Ball, avholdes igjen i dag i Gamlebyen Skatepark. Endelig sier mange av oss, etter at den ikke har blitt avholdt på noen år. Festivalen skulle sist vært avholdt i 2014, men det satte TV-avtalen en effektiv stopper for den gangen.

I Engamorgen 1. juni hadde KjellH en glimrende gjennomgang av programmet for dagen. 

Portene åpnes kl. 12. Billetter er det nok lurt å kjøpe på forhånd

Du kan sikkert komme etter damekampen, sånn btw.


 

Når vi er inne på kos

G19 tok seg igår videre til kvartfinalen i NM, etter en 4-1 seier borte mot Ham/Kam. Med to mål av Henrik Udahl og flust med målsjanser var visst gutta våre langt nærmere 20, enn Ham/Kam var 1,5 mål. Dette etter øyenvitner som muligens så kampen.


 

Da er dagen planlagt for deg. Hvis du skulle få et minutt til overs burde du sikre deg billett til Odd-kampen, når Tippeligaen starter opp igjen 3. juli. Ja, også kan du jo spekulere i hvilke ikke-engelske stjernespillere Rekdal nå kan signere billig som følge av Brexit.

For det er vel sånn det fungerer, ikke sant?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *