Engamorgen 27/2-15: Hva nå, Shampo?

Hva nå, Svenna og Shampo? Foto: Grydis.no
Hva nå, Svenna og Shampo? Foto: Grydis.no

Vålerenga Hockey snubla mot Stjernen i går, Vålerenga Fotball har endelig ansatt en speider og husk nå kampen mot Odd klokka 13:00 i dag!

Vi starter med fotballen som endelig har ansatt en speider. Dette er noe sportslig avdeling har etterspurt lenge, og Martin Andresen var den siste som fikk avslag. “Budsjettet til en speider var en fjerdedel av hva budsjettet for maskoten har. Likevel fikk vi det ikke” sa han på et lukka møte på Bohemen – da disse møtene avslørte hemmeligheter. Nå er det imidlertid på plass og John Vik har fått en treårsavtale med klubben. Han har tidligere vanka rundt Ole Gunnar Solskjær og Jim Solbakken i Molde og Cardiff.

– Finne spillere, utvikle dem og selge dem etter 2-3 år. Det må være målet. Molde er klubben å strekke seg etter i norsk fotball, på mange områder nå, sier Vik til VG.

Primært skal Vik holde oversikt over aktuelle spillere, først og fremst i Oslo, dernest i Norge, og så Skandinavia.

– I Vålerenga blir vi alltid tilbud mange spillere. Men vi rekker ikke å kontrollere eller få oversikt over alle. Det er umulig for meg. Men det vil bedre seg nå, med John Vik på plass, sier Kjetil Rekdal.


 

Vålerenga møter Odd på Notodden i dag klokka 13:00. Kampen kan du se gratis her.


“Iskrigerne” hadde en god mulighet til å knappe inn tre poeng på Lørenskog, som selvsagt tapte for Lillehammer i går. Dessverre ble det et nitrist tap med 2-3. Vålerenga hadde et spillemessig overtak i store deler av kampen, men var ikke i nærheten av så skarpe de må være. Stjernen var noe heldige på kontringer, og i tillegg hadde man minst en dommer med grå stær. Vålerenga trøkket på i tredje periode, mens Stjernen tok i bruk desperate midler. Det endte i utvisninger til slutt, men de burde blitt straffet hardere. Keepern sparket for eksempel buret ut av stilling under et angrep, og gladgutten Ben Blood skulle vel strengt tatt gått rett og satt seg igjen etter han sonet ferdig sin tominutter. Superhelt i Fredrikstad, neandertaler i Oslo. Men de stiller ikke særlig høye krav der nede. Vi snakker om en fyr som sendte et håndleddsskudd mot hodet til Daniel Sørvik da lagene var på vei i garderoben i Fredrikstad sist. Ille bra, altså.

– Innsatsen i dag var ikke god nok, den lå ikke i bunn. Vi gikk på 90 prosent av hva vi kan, og var ikke der vi helst vil være. Det er veldig skuffende, sier Shampo til Nettavisen.

Så da røk antagelig muligheten til å klatre på tabellen, siden Frisk gjorde jobben mot Manglerud. Neste match er allerede lørdag, da reiser Vålerenga til Stavanger for å spille mot et Oilers-lag som antagelig fortsatt var bakfulle da de slo Kongsvinger 7-5 i går. Det blir nok allikevel stinn brakke når Oslos stolthet kommer på besøk til Stavanger. De kan vinne så mange trofeer de vil, de vil alltid være mindre enn oss i huet. Og allerede om en uke starter sluttpillet.

– Jeg vet ikke hvem vi helst vil møte, det er vanskelig å si. Lørenskog er formsvake, men et knallag på papiret. Vi føler vi er gode nok til å slå ut alle lagene, så det er ikke så farlig hvem vi møter, sier Shampo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *