Engamorgen søndag 26. juni: Børst og Ball var knall!

 

Phantoms leverte varene.
Phantoms leverte varene.

Børst og Ball var knall. Damelaget fikk juling av Røa, men det er nye muligheter med Vålerenga 2 – som du kan se her. Og Vålerenga Hockey vil flytte til Furuset.

Børst og Ball er offisielt en suksess.

Til tross for konkurranse fra EM, OverOslo, Piknik i Parken, Pride-festing og andre sommeraktiviteter dukket det opp en god del folk på skateparken i Gamlebyen. Det kunne vært fler, men plenty nok til at dette ble en suksess.

Bøtta disket opp med digge pølser og burgere, det var øl og cider til hyggelige priser, banda leverte alle som en, og været var helt perfekt. Også var det prima underholdning for de som ventet på 70-bussen!

Børst og Ball er også et veldig viktig arrangement. Det at vi kan arrangere en fet festival og få det til å bli en suksess er en av tingene som gjør miljøet rundt klubben spesielt. Det er undergrunns, uten at det er bortgjemt neddi en mørk kjeller, og det er åpent for alle. Det tiltrekker seg da også en herlig blanding av engafans, rockere, punkere, alternative, musikkelskere og alt annet i en fin blanding. Med absolutt null aggro, bare brede glis.

Skateparken

Vi får håpe den nye TV-avtalen gjør at det er mulig å planlegge slikt årlig fremover.


 

Damederby

Det ble invitert til derbykamp i Vallhall mellom Vålerenga og Røa, med grilling og hygge. Det ble dessverre lite hyggelig på banen, da Vålerenga tapte 0-4.

Vålerenga ligger dermed på tiende plass med tolv poeng, men er uansett rimelig trygge i forhold til å holde plassen. Urædd er helt fortapt med 0, og Medkila står med kun 4.


 

Vålerenga 2

Rekruttene møter Stord i Vallhall kl 14. KWR streamer den live, og du kan se den her.

 


 

Vålerenga til Furuset?

Gunnar Thøgersen i VIF Hockey sier til Dagsavisen at klubben har valgt Furuset som stedet de ønsker å spille kampene mens Nye Jordal er under bygging.

Det er bymiljøetaten som tar den endelige beslutningen, og dersom VIF skal flytte til Furuset må hallen oppgraderes med ny rink i NHL-størrelse, nytt lys og ny tavle.

Derfor synes jeg det er litt merkelig at Furuset er oppe til vurdering, da den er privateid. Samtidig blir den kommunale Manglerudhallen allerede nå oppgradert med ny kjøling, dekke og vant i NHL-størrelse.

Dog kan det by på problemer med to elitelag i samme ishall, spesielt med tanke på vantreklame osv.

En beslutning taes til uka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *