Ny musikkprofil på Ullevaal – Stengel er DJ

 Foto: FrankO/Aperopet
Herman Stengel digger Drake. Foto: FrankO/Aperopet

Etter flere år med Whitesnake på repeat har Vålerenga funnet ut at det er lurt å oppdatere musikkprofilen. Ja takk, sier vi, og vi er ikke alene.

Klubben har sendt ut følgende:

Etter ønske fra både spillere og supportere gjør Vålerenga noen endringer på kamparrangementene framover. Musikken starter når dørene åpnes (én time før kampstart), og det blir nedtelling til når spillerne kommer ut til oppvarming 40 minutter før kampstart – omgitt av den fantastiske sangen For Enga av Islandsgate.

Den etterfølges så av en utvalgt spiller som har plukket ut sine tre favorittsanger. Først ute er Herman Stengel. 
Noen innarbeidede klassikere, som Jean-Michel Jarres sang når flaggborgen løper inn på banen, Mitt Vålerenga og naturligvis Vålerenga Kjerke, vil fortsette som før.
De øvrige sangene vil variere fra kamp til kamp, og til denne kampen har vi et Oslo-fokus.
Nytt fra og med kampen mot Odd er at spillelista over musikken på kampdagen publiseres på Vålerengas Facebook-side og Twitter-profil noen timer før kampstart.
Vi oppfordrer alle til å gi oss tilbakemelding på spillelistene, samt komme med forslag på sanger man ønsker å høre på kampdagene. Send disse til franko@vif.no.

Dette høres bra ut for oss! Her er spillelista i sin helhet. Personlig stiller jeg litt spørsmålstegn med musikksmaken til Herman Stengel, men jeg er jo gammal og bitter. Jeg ville valgt Ace of Spades med Motorhead. Hver sin smak.
Musikk Odd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *