Engamorgen lørdag 28/2-15: Aperopet krever avslutningstrening

Dem som er fan av folk som surrer uti skauen med planker på beina hadde en fin dag i går. Dem som holder med Vålerenga hadde ikke det. For ikke bare tapte A-laget 2-0 for Odds BK, rekrutta tapte 3-1 mot rekrutta til Odds like etter. Odds første i A-lagskampen kom etter at Simon Larsen reiv ned en Odd-spiller, og straffa gikk enkelt i mål. Like etter var det mye klabb og babb inne i Vålerengas 16-meter, plutselig kom det et innlegg fra kant og en av dem kunne sette ballen inn på nærmest blank kasse. Kanskje var det offside, men hvorfor stoppe å spille? Samtlige med blå drakt sto bom stille og så på Odds spille ball. Utilgivelig.

Tross ræva spill i omgangen kom vi til en rekke store, og da mener jeg store, sjanser. Spesielt Daniel Fredheim Holm skjøt seg vekk fra kampen om spissplassen med sine avslutninger i dag. Sivert Heltne Nilsen hadde flere store misser i fjor og hadde en i dag også. På tide å la han slippe til på den avslutningstreninga jeg ikke tror vi har?

Det ble bedre i andre omgang, men da hadde Odd ledelsen dem ønska og hadde god kontroll. Selv om vi mangla flere spillere er det klart at vi trenger en spiss. Da kan vi dytte Braaten ut på kanten (hvor han er best), Fredheim Holm ut på motsatt kant (der han er best) og la Zahid spille i 10’ern (der han er best). Begynner vi å la spillere spille på plasser dem ikke har styrken sin a. la. Martin Andresen er vi fucked.

Nå blir det noen dager fri for fotballgutta før dem reiser til “Syden” igjen på årets andre og siste treningsleir.

Telemarksavisa feirer at det endelig ble Odd seier.

Varden har også kort og grei omtale av kampen. I tillegg drar de til med en skikkelig lokalavis-historie om verdens eldste katt.


Hockeygutta reiser til syden allerede i dag. Nærmere bestemt til ørkenlandet hvor olja flyter, folk snakker uforståelig, og hvor alle kjører gullfarga Mercedes og hvor det forekommer omfattende menneskerettighetsbrudd, nemlig Stavanger. Oilers er allerede seriemestere, og sklei rundt på en skøyte på Kongsvinger sist. Petter Thoresen stiller allikevel toppet her. Sist gang disse lagene spilte en meningsløs seriekamp i Stavanger rett før sluttspillet var i sesongen 2012/13. Da reiste Vålerenga over som seriemester, og bare regelrett grisebanka dem for moro skyld. Kampen tapte Enga 2-7, men utvisningene vant Iskrigerne 107-91..

I morgen blir det enten en helt sedat og kjedelig affere, eller så kan vi få en reprise av knokkelkampen i 2013. Hva det blir ser du på TV2 Sportskanalen kl 16.


Bengt Sæternes blir ny trener for Sandnes Ulf. Sæternes hadde en anstendig, men kort Vålerenga-karriere. Sjekk det utfyllende intervjuet i linken.


Vålerenga Hockey innfører gjenbrukbare plastkopper på Jordal Amfi. Koppene har Iskrigerne-design, og koster 20kr i pant. Panten kan du 1: Kreve tilbake 2: Donere til yngres avdeling 3: Ta med hjem. Et godt og artig tiltak som betyr mer branding, bedre miljø, pluss at folk kan få med et billig klenodie hjem. Bare pass dere for konfetti – eller gå til anskaffelse av konfetti-lokk slik enkelte tyske fotballklubber har!

Foto: vif-hockey.no
Foto: vif-hockey.no

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *