Erik Espeseth blir daglig leder i Vålerenga

Erik Espeseth. Foto: Twitter
Erik Espeseth. Foto: Twitter

Vålerenga Fotball bekrefter i en pressemelding i kveld at Erik Espeseth (49) blir daglig leder i Vålerenga.

 

Espeseth kommer fra jobben som daglig leder i Strømsgodset, en stilling han har hatt siden 2010. Før det var han kommersiell direktør i Rosenborg i åtte år, og før det hadde han en lederstilling i PR-avdelingen i VG.

Han har tre måneders oppsigelse i Strømsgodset, og tiltrer stillingen i Vålerenga i løpet av høsten.

Espeseth sier i pressemeldingen:

– Vi skal jobbe for at Vålerenga skal bli en stabil toppklubb i løpet av noen år. Vi skal sette en strategi for å nå dette, gjennomgå alle områder i klubben, og sørge for å bygge klubben slik at den kan forbli en toppklubb over tid. Vålerenga er en av klubbene i Norge med det største potensialet for å lykkes, men vi skal sammen nå gjøre et solid stykke arbeid. Det er ikke gjort i løpet av noen uker og måneder, det er hardt arbeid over lang tid, og noe jeg er klar til å ta ansvar for, sier Vålerengas påtroppende sjef.

 

Han er født i Ålesund, oppvokst i Asker og tok NM-gull i Vannpolo med Landøya Vannpoloklubb i 1991. I tillegg har han en fjerdeplass i Robinsonekspedisjonen. 

 

Les hele pressemeldingen her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *