Engamorgen fredag 15. juni: Stayin’ alive

 

FB_IMG_1468541631386

Nå snur serien på langt mer enn en måte. For at prosjekt Deila skal få en flying start, er vi nødt til å beholde plassen. Det betyr at det nå gjenstår 15 cupfinaler og da regner vi ikke med cupen. Første cupfinalen spilles på Ullevaal idag, kl.19. Kommer du?

 

For en spennende og herlig uke vi har fått oppleve. Kan vi nå krone det hele med å snu den sportslige trenden?

Sist gang vi møtte Sogndal var andre serierunde i år. Det ble et fryktelig trist 1-0 tap, mye grunnet at halvparten av stallen vår sleit med “vårrengjøring”. Vi får håpe alle har fått i seg Idoform til idag for nå har vi ikke lenger råd til å drite oss ut.

Uansett hvordan kampen idag går, så er det nå holdninga må snu. Det er nå gutta må kjempe for hver jævla ball og sannsynligvis drite i finspillet. Vi kommer garantert ikke til å vinne alle kampene resten av sesongen, men så lenge vi fremover går inn for å vinne hver eneste duell og at vi alltid er først på ballen, når den spretter litt uregjerlig. Ja, da beholder vi plassen.

 

Vi på tribunen har også våre oppgaver.

Klanen var kjent for å være best i motgang. Nå er det på tide at ryktet gjenoppstår. For de av dere som har mast mest om forandringer, så veit vi at det skjer mye fremover. Derfor er det ingen vits å henge seg opp i hvor mye bedre spillet kunne vært, men heller å leve i nuet. Nå er din oppgave å synge frem gutta og spre engasjement rundt klubben i ditt hjerte. Prøver Sander Berge seg på en dribling som ikke går, be ham prøve igjen. Bommer Simon Larsen på en markering, så skjønner han det nok uten at du trenger å minne ham på det. Støtt ham, så han tar neste.

Syng Vålerenga for full hals. Dette er faktisk det eneste vi kan bidra med, ved siden av å møte opp. 

Sander Berge er forøvrig dagens DJ og har valgt ut Bee Gees låta “Stayin’ alive”. Nå veit jeg ikke om dette er en favorittsang for Sander, eller om det faktisk er ment som en påminnelse for resten av gutta. Uansett er den svært passende.


 

Andrea Lomberto ny Tippeligatrener

Andrea Lomberto var lenge utviklingsjef i Vålerenga og forvaltet noen av norges største talenter. Denne sesongen har han vært Patrick Mark Dempseys assisterende trener i FK Haugesund.

Nå har, noe overraskende, Dempsey sagt opp jobben. I god norsk fotballtradisjon vil altså assistenten få sin første kamp som Tippeligatrener og vi regner med at det forblir han ihvertfall ut sesongen.

Grattis Andrea. Nå er du endelig en del av systemet.


 

Glem ikke Ullevaal ikveld, kl. 19. Gutta kommer ut til oppvarming kl.18:20, så du kan gjerne være der litt tidligere.

Kanskje du kan skryte av at du var der da det snudde.

2 kommentars på “Engamorgen fredag 15. juni: Stayin’ alive

  • 15. juli 2016 i 12:36
    Permalink

    Må få litt trøkk mot linjemann og dommer. Terge noen saftigere så de henger med hue. Støtte våre gutter uansett.
    Ja med humør, skal vi synge… og vinne sammen.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *