Magnus Lekven klar for Vålerenga!

Magnus Lekven. Foto: Efb.dk
Foto: Efb.dk

Magnus Lekven (28) er klar for Vålerenga!

Magnus Lekven kommer til Vålerenga fra Esbjerg, og har skrevet under en avtale ut 2020. Han får drakt nr 8 i Vålerenga.

 

Midtbanespilleren fra Skien har tidligere spilt for Odd Grenland, mens moderklubben er skiensklubben Gulset. Lekven debuterte for Odd Grenland i seriefinalen på Falkum i 2005, så nå er den ringen sluttet.

Han fikk ifølge Alt Om Fotball 128 seriekamper for Odd før han meldte overgang til Esbjerg 1. januar 2013, hvor han senere er blitt lagkamerat med Andreas Nordvik. Der har han gjort sakene sine bra, og ble utnevnt til kaptein i 2015.

Under oppholdet i Esbjerg har han vært aktuell for klubber som Trabzonspor, Werder Bremen, Stuttgart og Eintracht Frankfurt så sent som januar 2015, og tidligere Hoffenheim og Hannover i følge TAMolde har også vist interesse for Lekven både under oppholdet i Odd, og i Esbjerg.

Han har spilt 102 kamper i Dansk Superliga.

Lekven har fire landskamper for Norge, og debuterte mot Danmark i 2012. Sist landskamp var i 2-0 seieren over Makedonia i 2013.

I mars scoret han dette målet mot AGF Aarhus

I 2013 ble han cupmester med Esbjerg, og fikk da tittelen “Årets Cupfighter”

Aalesund var også ute etter Lekven, men han takket nei. Aperopet vet at også Odd og en klubb til var ute etter han denne gangen. Men, han valgte Vålerenga hvor framtida er så lys at vi må ha solbriller.

Nå ble den enda lysere!

Les hele saken hos klubben.

Èn kommentar på “Magnus Lekven klar for Vålerenga!

  • 29. juli 2016 i 15:46
    Permalink

    Gratulerer med dagen alle sammen! Flott gave klubben gir oss på burdagen. Spennende å se hvordan Kjetil og Ronny klarer å intigrere de nye spillerne i gruppa. Magnus Lekven debuberte mot oss som 17 åring i 2005 i den historiske kampen i Skien når gullet kom hjem. I 2007 var han sammen med Andre Muri, på lån i Odd, å tape 4-1 mot oss i Skien og rykket ned den sesongen. Viktig å ha møtt motgang i karrieren i den situasjonen vi er i pr. dato!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *