Engamorgen tirsdag 26. juli: Iskrigere og gresskrigere

Sesongens første istrening. Foto: http://jesphoto.smugmug.com/
Sesongens første istrening. Foto: http://jesphoto.smugmug.com/

En seier i solsteika i Kristiansand, og ting ser så mye, mye lysere ut. Og Iskrigerne er på is igjen. Vålerenga 2 spilte en viktig kamp i Haugesund, og kom unna med kun ett poeng. Allikevel, det er lettere å være Vålerenga-fan i dag enn det var i forrige uke. 

Jada, gutta var litt shaky når Start slo tilbake, men slo tilbake og vant.

Vajebah Sakor var fantastisk, unge Johansen leverte varene med en gang. PANG-debut av debutanten, skriver Dagsavisen.

Dagbladet og Morten Pedersen har fokus på Ronny Deila og Vålerengas dårlige forsvarsspill. Samtidig melder Pedersen at Rosenborgs Johan Lædre Bjørdal kan være mannen som sørger for ro i forsvaret. Om det er han som kommer vil tiden vise, men det skjer garantert noe på overgangsfronten veldig snart. Kanskje allerede i dag!

I VG hyller Rekdal Sander Berge, som var fremdragende på søndag. Hos oss kunne både Berge, Sakor og Zahid fått BB. Vi landet på Zahid, fordi spillere som scorer mål gjør oss ekstra glade. Men akkurat på søndag var vi virkelig glade i alle sammen. Og de tre midtbanegutta nevnt her leverte virkelig varene.


 

Hockey’n leverer

I går var det første istrening med Vålerenga Hockey. Iskrigerne hadde besøk av gamle kjenninger som Mats Rosseli Olsen og Mats Zuccarello.

Tradisjonen tro var det strippestraffer. Dette var vel opprinnelig en intern greie for laget, men spesielt etter Iskrigerne gikk på lufta har det nå blitt en greie for alle. Tribunene var stappfulle i ungdomshallen. Klanens Webradio streamet til og med hele treninga, og vil legge ut klipp, intervjuer og ekstra snadder på youtube i løpet av dagen.

VPN påstår de har bilder av straffekonken, men da må du laste ned sånn Snapchat. Det er for kidsa, er det ikke?

TV 2 var i alle fall til stede og laget denne reportasjen.

 

Samtidig melder hockey’n at de har signert Espen Salo fra Frisk-Asker. Salo er opprinnelig fra Manglerud, som alle hockeyspillere, men har vært innom Vålerengas juniorlag før han dro til Frisk. Kommer nå tilbake som voksen seniorspiller, og skal være med på transportetappen mot Nye Jordal Amfi. Velkommen!

Sak hos klubben

Eliteprospects

Magnus Fischer ryktes også å ha forlenget med Iskrigerne.


 

To’ern

Mandag spilte Vålerenga 2 en meget viktig kamp mot Vard i Haugesund. Vi stilte med folk som Gunnarsson, Omarsson, og Castro. En svært viktig kamp for å unngå å havne på feil side av nedrykksstreken, som ligger usedvanlig høyt oppe på tabellen denne sesongen grunnet omrokkeringer i seriesystemet. Tre poeng hadde vært nydelig, og det så ut til å gå den veien – men gutta klarte ikke stå løpet ut og ga fra seg en 4-2 ledelse mot slutten av kampen.

Vålerengas målscorere var Nedrebø x2, Udahl og Gunnarsson.

Se rapport

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *