Engamorgen onsdag 25. juli: “Gutta elsker å spille når de til de grader kjenner støtten fra publikum”

Foto: Anders Grydeland (grydis.no)

Foto: Anders Grydeland (grydis.no)

Mange ofrer ekstremt mye for klubben vår. Derfor er det veldig hyggelig når det legges merke til. Lagt merke til blir også vår nye spiss. Aperopet håper alt vedvarer i en veldig positiv Engamorgen

 

I en artikkel på klubbsidene hylles Klanen og de tilreisende på Sør Arena, sist søndag. 429 billetter ble solgt til bortefeltet og i sommersteika på sørlandet leverte man virkelig varene.

Dette er vel grunnen til at man stiller opp og synger på kamper, er det ikke? For å støtte gutta på banen til seier. Gode supportere blir gjerne lagets tolvte mann. Den tolvte mann blir ofte en floskel, men ikke undervurder effekten positiv oppbacking har på en fysisk og mentalt sliten kropp. Hvem blir vel ikke motivert til å ta ut det lille ekstra, når du blir heiet frem av folk du veit bryr seg om deg?

Klapp dere selv på ryggen, dere som har jobbet for at vi igjen skal være best på tribunen. Målrettet jobbing gir effekt. 

bjorge-fedje_8j9tjjgrv2fm1geo97qhl8yyk

Morsomt nok får vår nye matrialforvalter, Bjørge Fedje, dedikert en stor seksjon av artikkelen til sitt skryt av Klanen. Denne mannen virker som han lever og ånder for klubben vår. En kjemperessurs med hjertet utenfor matris-skjorta, selv om han har rar dialekt.

Se opp for mer moro med Bjørge.

Bildet er hentet fra artikkelen
Bildet er hentet fra artikkelen

Kjetil Wæhler ble småskadet før forrige kamp, men valgte fortsatt å ta turen til sørlandet. Der valgte han like godt å stille seg sammen med supporterne.

Så en åpen oppfordring til alle gutta. La oss gjerne se mer av dette.

 


Dagsavisen har tatt en prat med Henrik Kjeldsrud Johansen

Dagsavisen fortsetter å være en av de bedre kildene til Vålerenga-nyheter. Vår nye spiss (den nye Kjellebass?) tok oss med storm iløpet av ti minutter på søndag og kan kjapt bli en profil for klubben. I et relativt kort intervju, blir vi litt bedre kjent med en mann jeg selv har stor tro på. Han sier mange av de riktige tingene i intervjuet vi supportere gjerne liker.

Dagsavisen snakker også med foreløpig trener, Kjetil Rekdal, om spissens inntog. Her nevner han bl.a. at overgangsprisen det har blitt spekulert i er mye mindre enn hva det spekuleres i. Med tanke på at de fleste spekulerer i en sum på rundt en halv million kroner, høres ikke det så dumt ut.

På slutten gjentar Rekdal det han har sagt de siste dagene.

Forvent flere nye ansikter på Valle de kommende dagene. 

Vålerenga Molde promo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *