Engamorgen tirsdag 20. september: Revansje for Iskrigerne?

Får vi se Brede bidra til årets første trepoenger i kveld? Foto: Grydis.no
Får vi se Brede bidra til årets første trepoenger i kveld? Foto: Grydis.no

Iskrigerne gikk på sesongens første nederlag på lørdag, da de tapte 2-1 for Frisk Asker i Askerhallen. I kveld tar et revansjelystent Vålerenga imot Sparta hjemme i Jordal Amfi.

Som vi nevnte i går blei kampen på lørdag tapt etter noen sekunders hjerneblødning av Vålerenga i begynnelsen av andre periode. Bortsett fra dette kunne vi se et disiplinert, godt strukturert og hardtarbeidende bortelag, noe vi håper også blir malen for resten av sesongen. Vi hadde blant annet god kontroll de minuttene vi spilte i undertall.

Problemet vårt kommer trolig til å være fremover på banen, og som Brede Csizar sa til klubbens hjemmesider etter matchen må vi klare å skape litt mer trøkk mot motstandermålet.

Forhåpentligvis ser vi allerede i kveld konturene av en bedring offensivt, så vi kan sikre sesongens første trepoenger hjemme på Jordal.

Pucken droppes klokka 19.00, og billetter til kampen kan du kjøpe her. 


På torsdag møter vi Strømsgodset i kvartfinale i cupen, og i den anledning har VIF-TV slått av en prat med Kjetil Rekdal om hva han venter av kampen.

Rekdal forteller at han forventer en morsom kamp med to lag som har lyst til å spille fotball, og en herlig ramme rundt kampen. Dessuten forventer han knallhardt gjenvinningsarbeid de gangene vi mister balle, og mye bevegelser både med og uten ball.

Det siste førte til scoring mot Haugesund, da vi vendte spillet flere ganger spillet og holdt et høyt balltempo samtidig som vi fikk truende løp inn mot bakrom. Dette kan Reka fortelle at er måten vi ønsker å spille på, og nøkkelen til å ta oss videre til semifinalen på torsdag.


Til slutt tar vi med oss at den nye UEFA-presidenten, Aleksander Ceferin, kandidaten som fikk NFFs stemme fordi han så tydelig sto for åpenhet og demokrati, nå truer med å saksøke det norske fotballmagasinet Josimar, fordi de har avdekket at omfattende CV-juks hos sloveneren.

 

Det er interessant å se hvilke verdier NFF ser på som demokratiske. CV-juks og trusler mot pressen er kanskje ikke det jeg forbinder sterkest med nådeløs åpenhet og demokrati, men hei, alle kan jo ikke være enige alltid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *