Engamorgen onsdag 5. oktober: Iskrigerne leverte

Matchvinnermålet. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/
Vinnermålet. Foto: Jarl Erik Sandberg, http://jesphoto.smugmug.com/

Vålerenga Hockey er ishockeyns Robin Hood, som tar fra de rike og gir til de fattige. I flere år har vi gitt bort masse poeng til de dårlige laga, men når de store kommer på besøk ser vi ofte høy innsats, god organisering, mye fysikk og fabelaktig keeperspill.

Vålerenga vant 2-1 over Stavanger Oilers i går i en kamp vi hadde de marginene vi trengte. Søberg var fabelaktig, Oilers hadde to i stolpa, vi var farlige framover, og alle gutta var sterke. Ingen vek unna, og her kommer en av mine kjepphester:

Marginer er ikke noe du får, det er noe du skaper sjøl.

Det gjør du med å gå litt ekstra hardt på skøyter, ta motspilleren ekstra hardt, og gjøre alt 100% eller bedre. Da får du resultater, og Oilers trivdes ikke på Jordal i går. Slik skal det være.

Matchvinner ble Martin Laumann Ylven, som spilte en meget god kamp i går – spesielt defensivt. Mot slutten var han gigantisk når vi gang på gang avverget bølger med Oilers-angrep med en mann mer.

VG: Ylven helten da Oilers gikk på sitt første tap

Se målene hos TV 2

Herlig seier!

Neste kamp for Iskrigerne er lørdag kl 16, borte mot Kongsvinger. Kjenner jeg dem rett er det større risiko for poengtap der enn det var mot Oilers..


 

Medalje til Vålerenga Fotball?

Nettavisens Tippeligaekspert Joacim Jonsson, tidligere Fredrikstad, mener Vålerenga bør ta medalje neste sesong.

Kanskje litt tidlig i gang med hypinga av Vålerenga der, med tanke på at vi fortsatt skal overleve i Tippeligaen. Men han har et poeng i at det egentlig er liten forskjell mellom 2. og 10. plass, så hvis man hever seg en del så er man med i toppen, noe Brann har bevist ettertrykkelig.

Les hele saken her

Forøvrig tror 30% av Nettavisens lesere at vi rykker ned. Og som vi alle vet er det ingen som er større eksperter på alt i verden enn nettopp kommentarfeltet til Nettavisen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *