Engamorgen lørdag 8. oktober: Fullpakka Vålerenga-helg

Får vi se Castro bidra til ny kontrakt for rekruttlaget denne helga? Foto: Grydis.no
Får vi se Castro bidra til ny kontrakt for rekruttlaget denne helga? Foto: Grydis.no

Vi har en innholdsrik Vålerenga-helg foran oss, med både damefotball, hockey, og ikke minst mulighet for rekruttlaget til å sikre plassen!

Rekruttene har kjempa en tøff kamp mot nedrykket denne sesongen, og ligger i skrivende stund på en trygg sjetteplass, tre poeng over Lysekloster på åttendeplassen som innebærer direkte nedrykk. Vålerenga 2 møter FK Fyllingsdalen (niendeplass med 28 poeng) i morgen, og det sier seg selv at det er en uhyre viktig kamp for våre nest beste.

Men allerede i ettermiddag spilles en kamp som er ekstremt interessant for Vålerenga 2. Nevnte Lysekloster møter nemlig Vard Haugesund (femteplass med 33 poeng) på hjemmebane klokka 15.00 i dag.

Hvis Lysekloster taper den kampen har Vålerenga 2 mulighet til å sikre plassen med seier over Fyllingsdalen i morgen!

 

Det vil si, rent teoretisk kan Lysekloster fortsatt passere oss hvis de vinner begge sine to siste kamper, vi taper våre to siste, og tar igjen vår målforskjell som per i dag er på 16 mål, og som naturlig nok vil være større hvis vi vinner og Lysekloster taper denne runden.

Men spesielt sannsynlig er det jo ikke.

 

Og skulle Lysekloster vinne i kveld vil fortatt Vålerenga 2 ha overlevelsen i sine egne hender. Her er det altså bare å krysse fingrene foran en ekstremt spennende sesongavslutning.

 

Morgendagens kamp streames av Klanens webradio, og vi vil vise sendinga her på Aperopet.no


 

Vålerenga på landslaget

Men Vålerenga 2 må klare seg uten et par viktige spillere før kampen mot Fyllingsdalen i morgen. Kristoffer Hay, Madhusan Sandrakumar og Magnus Retsius Grødem, som alle er kjente fjes på rekruttlaget, er sammen med Sander Berge på G18-landslagssamling denne uka. Alle fire Vålerenga-gutta starta EM-kvalifiseringskampen mot San Marino på torsdag, en kamp som Norge vant overbevisende 9-0.

 

Også U21-landslaget spiller EM-kvalik om dagen, og Ghayas Zahid scoret kampens første mål da Norge slo Sveits 2-1 på Marienlyst i går kveld.


 

Hockey og damefotball i dag

Også i dag er det fullt mulig å la seg underholde av Vålerenga, enten du liker ball eller puck.

I toppserien tar Vålerenga imot Avaldsnes i Vallhall klokka 14.00 i ettermiddag. Kampen streames av KWR, og du kan se den i videovinduet under. Sendinga starter 13.45.

 

Hvis du foretrekker hockey har du muligheten til å se ”Iskrigerne” besøke Kongsvinger klokka 16.00. Vi håper gutta glemmer at de foretrekker underdogs-stempelet, og gjør våre spådommer fra i går til skamme.

 


Rekdals veddemål

I avdelingen for mer kuriøse nyheter tar vi med at Kjetil Rekdal i går kunne fortelle på VIF TV at han har knust resten av støtteapparatet i et veddemål om bestetid på et femkilometersløp. Den herlige videoen viser hvordan Rekdals ekstreme vinnerskalle gjør at han nekter å tape, men samtidig må det nevnes at et veddemål mot Gjermund Østby mer eller mindre er en walkover. Mannen har vel aldri vunnet et veddemål i hele sitt liv, og nå ser det ut som om han skal få en solid lærepenge.

Straffen er nemlig en ny frisyre, og Rekdal mener visst at frisyrenes kabriolet er veien å gå:

Skjermdump: vif-fotball.no
Skjermdump: vif-fotball.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *