Engamorgen fredag 28. oktober: Det nærmer seg storkamp!

Send dem ned, Moa!Foto: grydis.no.
Send dem ned, Moa!Foto: grydis.no.

Det begynner å bli kaldere og mørkere over Oslo om dagen, men hva er vel bedre enn å lyse opp mørketida med flomlys, og varme seg på et skikkelig intenst hatoppgjør? Det drar seg mot Vålerenga – Lillestrøm på Ullevaal!

Klubben melder om 14.000 solgte billetter til søndagens batalje, og flere kommer det til å bli, siden dette ikke bare er et vanlig hatoppgjør men også kampen hvor vi kan gjøre Tippeliga-framtida til LSK.

Husk at du kan ta med en kompis gratis hvis du står på Vestbredden, så her er det bare å dra en Jan Hanvold og spre det glade budskapet.

 

Som en oppladning til kampen har VIF-TV lagt ut en lang video med Espen Søgård og Freddy dos Santos som mimrer om gamledager, snakker om situasjonen i klubbene per i dag og ser fram mot kampen på søndag. Videoen er vel verdt å få med seg, selv om det selvfølgelig er ubehagelig å se oppsynet til Norges største vålerengahater på Valle.

 

Deila har også vært ute i media i forkant av kampen, og kan fortelle til VG at han heller taper enn å spille drittfotball.

– Jeg taper heller enn å spille drittfotball. Det har jeg sagt før og det står jeg for. Folk kan drive med andre ting, og det har jeg full respekt for, men vi skal gå ut for å underholde. Det kommer vi til å gjøre i 99 prosent av kampene

Flott, Deila! Jeg vil også se et Vålerenga som spiller god, underholdende fotball. Men på søndag, da er det viktigst å vinne! Koste hva det koste vil.

I forkant av kampen kommer klubben til å dele ut et lite mini-kampprogram som blant annet inneholder sesongkortinfo for neste sesong. I den forbindelse har vi fått følgende mail fra klubben.

Vålerenga trenger hjelp!

Til kampen mot Lillestrøm har Vålerenga trykket opp et miniprogram på fire A5-sider hvor det blant annet er litt sesongkortinformasjon. Dette vil også fungere som en liten test på om vi skal ha kampprogram neste sesong.

Vålerenga trenger hjelp til å dele ut disse programmene fra dørene åpnes klokka 16 og til kampen starter klokka 18. Klubben trenger folk på Vestbredden, Bendit og på hovedtribunen.

Har du lyst å hjelpe Vålerenga? Send en e-post til morten(dått)nydal(ætt)vif(dått)no i løpet av fredagen.


Seier mot MS

 

“Iskrigerne” tok imot Manglerud Star på Jordal i går kveld, og selv om Vålerenga tidvis framstod som om de ville at MS skulle score (hva skjer med pasninger rett til motspiller i egen sone?!) så tok Vålerenga en forholdsvis komfortabel 5-3-seier.

Målene kan du se på TV 2 sine nettsider. 

Men den mest bemerkelsesverdige situasjonen i kampen var da Martin Laumann Ylven jaget en puck på vei mot MS’ rundvant. MS-keeperen Seb Idoff var helt ute i rundvantet for å stoppe pucken, og Ylven som kom i stor fart bremset og unngikk en stor kollisjon med Idoff. Det var så vidt kontakt mellom keeperen og armen til Ylven. Idoff reagerte da med å svinge spaken mot hodet til Ylven. Helt hårreisende.

Og dommerens reaksjon: de viste ut en av MS’ utespillere som kom bort for å hakke på Ylven i etterkant av situasjonen. Det er altså bare å ta av seg hatten.

Du kan se situasjonen her 

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen fredag 28. oktober: Det nærmer seg storkamp!

  • 28. oktober 2016 i 17:37
    Permalink

    At dommerne på Jordal lukket øynene eller så en annen vei er eneste mulige bortforklaring på at de ikke så at keeperen gikk bananas. Da må det være fullt mulig for domskomiteen og se på saken.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *