Engamorgen søndag 8/3-15: Dårlige unnskyldninger fra Tønsberg Vikings

Jallataktene i hockey fortsetter. Tønsberg har lagt ut et skriv på sine websider hvor de redegjør for hva som førte til at seieren deres mot Manglerud/Star ble annulert. Folk har naturlig nok vært ganske pissed. Hele skrivet bærer preg av ansvarsfraskrivelse.

Det som skjedde er visstnok at forbundet vanligvis sender fakturaer i posten som “hentes av en fra bredde”. Denne gangen ble fakturaen kun sendt på mail til en person i styret, som av en eller annen grunn ikke “fanget opp” den.

Ok, stopp en halv der. Klubben drives altså av tre mann på dugnad, ok. Det er helt krise, men det er ikke den eneste klubben som drives på dugnad, desverre. Det åpenbare spørsmålet blir: Hvorfor har ikke Tønsberg Vikings en felles mailadresse som noen har ansvar for å sjekke? De må da ha en mailadresse for offisiell kommunikasjon med forbund, andre klubber osv? Vi snakker om en mellomstor bedrift med ganske mange ansatte. Sist jeg ikke klarte å “fange opp” en mail var vel kanskje den tida vi drev og lasta ned mail på stasjonære pc’er og rotet med dialup. Dette er et spørsmål om svært enkle verktøy.

Videre er det mye dårlig tildekt sutring over at Manglerud la inn protest. Manglerud visste ikke om dette før alle klubbene hadde et felles telefonmøte med forbundet torsdag kveld, hvor alle klubbene visstnok sa seg enige i at dette ikke burde medføre poengtrekk (ifølge Tønsberg). Også protesterte Manglerud i etterkant.

Somebody call the whaaambulance!

Skaff dere en forbanna mailadresse som videresender til folk som er involverte. Vi i Aperopet her det, det er ikke så vanskelig.


Vålerenga Fotball har kommet med en treningsrapport fra Marbella. Morten Tandberg forteller om ståa, og alle er enige om at været er fint.


 

Tifoporr, Stockholmsderby:

 

 

Og: Jordal Amfi kl 17.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *