Engamorgen 9/3-15: Spissrykter og hockey

Ifølge en Twitter-konto som serverer overgangsrykter har Vålerenga innledet samtaler med FC Twente om en låneavtale med Torgeir Børven. Dette stemmer ikke. Vålerenga håper fortsatt på at “superspissen” skal bli klar, men jobber samtidig med en Plan B-løsning om det ikke skulle gå i orden. Børven er ikke blant disse.

Når det gjelder Spiller B, han som verken er keeper eller spiss, ser det ikke ut som den avtalen går i orden. Vi har rett og slett mistet tålmodigheten. Dette er status på alle overgangene per nå, men det kan jo endres kjapt.


Vålerenga Hockey slo Frisk-Asker 3-0 i går. Det var ikke lett, dog. Frisk spilte anti-hockey, lå bakpå og forsvarte seg og prøvde å utnytte Vålerenga-feil, slik de vant på i Asker. Denne gangen gikk ikke det. Etter et overtallsspill med massivt press fra Frisk fikk vi endelig uttelling i PP etterpå. Sondre Olden satte den rett i krysset. Deretter fulgte Stene og Lindström opp i tredje periode.

Vålerenga har ikke spilt på toppnivå i de to første matchene, og man sitter kanskje med en følelse av at dette kunne gått ille dersom vi møtte Storhamar, Sparta eller Oilers. Men jeg tror det kan ha noe med at Frisk gjør seg veldig vanskelige å spille mot. De forsvarer seg bra og er kompakte, samtidig var Vålerenga uten Filip Gunnarsson i går grunnet karantene. Om han får flere matcher finner vi vel ut i løpet av dagen når forbundsfolkene har kommet seg på jobb og klart å slå på PC’en.

Frisk-back Mike Matczak er ute resten av sesongen etter skaden han fikk i Askerhallen. Tøft av han å fullføre den matchen, men nå er han ute. En viktig brikke ute for Frisk.


 

Ivan Näsberg forlenger med Vålerenga ut 2017. 18-åringen går for mer spilletid i år. Det er selvsagt alltid positivt at egenproduserte spillere blir. Grattis, Ivan!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *