Engamorgen onsdag 18. januar: I ventemodus

Vi venter på å få feire scoringer igjen. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

 

For oss som er glade i norsk fotball har januar alltid handlet om å vente på en ny sesong med herlig fotball, sol i ansiktet og lukten av gress i nesa. Og mens vi venter på sesongen som saaaakte nærmer seg, så kaster vi oss glupsk over det lille som kommer av rykter og nyheter om klubben. Antennene er liksom litt ekstra ute nå i januar.

Og for min egen del fikk de antennene kjørt seg i går, da klubben la ut denne oppdateringa på sin story på Snapchat.

”Hva skal dette bety? Fem ansikter på bildet, betyr det at vi henter fem nye spillere?” Tankekverna var i gang, og jeg fikk bevist for meg selv at det skal lite til å fyre meg opp i fotballfattige januar.

 

For den gledelige nyheten var selvfølgelig ikke noen nye spillere inn, det var derimot at Eurosport Norge prøver å gå KWR i næringa, og sender to vålerengakamper fra La Manga.

 

Kampene det gjelder er Vålerenga – Zenit (27. januar kl. 18.30) og Vålerenga Nordsjælland (1. februar kl. 14.30), og merk at den siste også skal sendes på Facebook som et forsøksprosjekt.

 


Daglig leder i Vålerenga Fotball, Erik Espeseth, kunne i går fortelle til Dagsavisen at Vålerenga ønsker å styrke samarbeidet med de andre osloklubbene, og at første steg på veien er et møte som finner sted på Valle i kveld. 20 osloklubber er invitert, og målet med møte er å tilby fotballfaglig påfyll og hjelp til de mindre klubbene.

 

– Vi ønsker å bidra til å løfte Oslofotballen, og da må vi ikke bare si det, men gjøre noe aktivt. Vi har invitert 20 Osloklubber til å snakke åpent med dem hva de kan forvente av oss, sier Espeseth til Dagsavisen.

 

Dette høres veldig fornuftig ut i mine ører. Forholdet til de andre klubbene i Oslo har ikke alltid vært bare rosenrødt, og hvis denne typen samarbeid gjør det mer naturlig for oslotalenter å ta turen til Vålerenga når de trenger nye utfordringer, så er det en vinn-vinn-situasjon.


 

En sjelden gang er jeg i den kjipe situasjonen at jeg sitter i kø på ring 3 i rushtida, og gjør mitt for å bidra til en ræva osloluft.

Men akkurat ved avkjøringa til Helsfyr gjør det meg ingen ting at køen er helt stillestående. Der kunne jeg ha stått i timesvis og beundra utsikten. Bare noen måneder igjen nå!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *