Engamorgen torsdag 19. januar: Fra Islandsgate til La Manga

Henrik Kjelsrud Johansen under trening i Vallhall

Treningsperioden før neste sesong er i gang, både for spillere og supportere. Aperopet byr på både yoyo-tester og allsang. Samtidig ser det ut til at klubben såvidt begynner å justere stallen før sesongen.

 

Trening og treningskamp

I morgen klokka 12.30 spiller Vålerenga treningskamp i Vallhall mot Strømmen, før laget starter årets første treningsleir på. Oppkjøringa er med andre ord i gang på ordentlig

– Jeg syns La Manga er veldig fint. Man kan bli litt lei av det samme hvert år, men vi er på tur med gode kompiser, får spilt fotball og kost oss. Det blir nok topp, sier Henrik Kjelsrud Johansen til klubbens hjemmesider.

Resten av samme sak forteller at fysisk trener Jørgen Ingebrigtsen er forholdsvis fornøyd etter dager med tester og beinharde treninger gutta holder på med for tida. Beinhardt. For å bygge tempo, utholdenhet og kjenne på smerte, slik at de skal være bedre rustet når sesongen kommer.

 


Rino Falk Larsen

Blant spillerne som vant sitt heat under yoyo-testen (som det pekes til over) finner vi Rino Falk-Larsen. Nå kan ryktebørsen (altså Fredriksstads Blad bak betalingsmur) fortelle at Rino har vært (er?) på prøvespill i Fredrikstad.

Aperopet krysser armer og bein, fingre og tær for at det er et lån det er snakk om selv om avisa benevner ham som “tidligere vålerengaspiller”.

 


Islandsgate

Aperopet har omtalt Europas beste fotball-pønkrock-band tidligere.

I morgen kveld spiller Islandsgate på Enga Pub i Vålerenggata, og det er fortsatt ikke utsolgt. Alle sammen nå: “Våle-Våle-Våle-Våle-Våle-Vålerenga”

 


Åpen dag for Valle Hovin Videregående skole

Tirsdag 24. januar er det åpen dag for Valle Hovin videregående skole i Vallhall med blant andre Åge Petter Christiansen og Freddy dos Santos. Tips en venn!

For noen av oss er det fristende å ta videregående nok en gang. Muligens med fem timer valgfritt programfag breddeidrett.

 


Håkki

Vålerenga Hockey spiller bortekamp på Lillehammer i dag 18.30. Kampen vises på TV 2 Sumo.

Med seier tar Vålerenga over tredjeplassen i Get-ligaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *