Engamorgen onsdag 25. januar: Treningsleiren er i gang

Ronny Deila har tatt med laget til den spanske solkysten. Foto: Vif-fotball.no

Vålerenga er på plass på La Manga, noe som betyr knallharde treningsdager for spillerne, og nyhetstørke for en stakkars vålerengablogger som prøver å finne noe å skrive om.

Ronny Deila forteller til klubbens hjemmesider at det er godt å være på plass i Spania, og at det i tillegg til masse trening blir spillersamtaler, fokus på kulturbygging og etablering av offensiv og defensiv samhandling.

 

La Manga i januar er ikke akkurat et sted man drar for å ligge på stranda og slikke sol, men sammenlikna med dette bildet fra Oslo sentrum klokka 12.00 i går, virker det som om gutta koser seg med gress under føttene.

Herlig vær i Oslo om dagen! Foto: Aperopet.no

Mens Vålerenga er på La Manga møter de russiske Zenit St. Petersburg (27. januar klokka 18.30) og danske FC Nordsjælland (1. februar klokka 14.30). Begge kampene kan ses på Eurosport Norge.

Og apropos treningskamper. Søndag 12. februar klokka 15.00 møter Vålerenga det svenske hovedstadslaget Djurgården. En helg i Stockholm er aldri feil, og Klanen har satt opp buss til kampen lørdag 11. klokka 8.00, med retur etter kampen. Mer info på Klanen.no! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *