Engamorgen torsdag 26. januar: Ivan forlenget før avreise La Manga

Ivan Näsberg. Foto: grydis.no.

Dagen i dag har fem minutter mer dagslys enn i går. Ivan Näsberg har forlenget kontrakten med Vålerenga. Rivingen av Jordal starter opp og billettsalget til Vålerengas kamper i Furuset Forum er i salg.

Ivan Näsberg har forlenget kontrakten, melder klubben på sine hjemmesider.

Forlengelsen skjedde allerede mandag, men ble ikke offisielt bekreftet før i går. Ivan er unnfanget, født, og døpt på Vålerenga. Han har vokst opp på Vålerenga med skolegang på Vålerenga Skole.

Kontrakten strekker seg nå ut 2019-sesongen.

– Jeg er så klart kjempefornøyd! Det er deilig å være tilbake i Vålerenga, og nå skal jeg jobbe hardt for å utvikle meg videre, sier den unge forsvarsspilleren.

Ivan var utlånt til svenske Varberg i 2016-sesongen. Gjennom sesongen spilte han 27 kamper og scoret ett mål.

– Jeg spilte alle kampene jeg var tilgjengelig, og den erfaringa er det godt å ha med seg inn i årets sesong. Når man er ung må man spille kamper regelmessig for å utvikle seg, sier den allsidige forsvarsspilleren som har spilt i begge Vålerengas treningskamper så langt i januar.

Ivan har aldersbestemte landskamper for U15, U16, U17, U18, U19 og U21.

Dette er den uspennende, men antakelig viktigste delen av overgangsvinduet. Ikke like sexy som “Messi har signert en femårsavtale med VIF”, men en del av det møysommelige, langsomme arbeidet som er nødvendig for å bygge opp en solid og slagkraftig stall. Dette er et tegn på at Ivan Näsberg er en del av framtidsplanene til Vålerenga, et tegn på at trenerteamet ser noe i ham som gjør det mulig å satse på at dette skal bli framtidas mann for Vålerenga, og kanskje noe mer.

Aperopet er utrolig glad for at det fortsatt er unggutter med hele karrièren sin i klubben som får plass videre.

Som en påminnelse om hvordan fotballen har endret seg: På Vålerengas seriemesterlag i 1965 sto Helge Sørlie i mål. Han var født på landet, men flyttet til Vålerenga som åtteåring. Derfor fikk han kallenavnet “Bonden”.

Når laget i dag igjen driver og får et mer lokalt tilsnitt med en mengde spillere fra Oslo og Oslo-området, er det derfor utrolig fint at en ekte vålerenggutt forlenger.

En god nyhet før morgendagens (fredag klokka 18.30) kamp mot russiske Zenit St. Petersburg. Kampen vises på Eurosport Norge.

 


Jordal Amfi

Så er en epoke over. På Jordal Amfi vil det i dag være en markering for presse og inviterte samtidig som selve rivingen starter. Samtidig loves det fra offisielt hold at det skal bli mulig for vanlig dødelige å hakke løs senere for å få med seg en murbit som kan stå i et vitrineskap eller på ei peishylle. Vi kommer tilbake med detaljer.

 


Furuset Forum/Vålerenga-Kongsvinger

Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til Vålerenga Hockeys hjemmedebut i Furuset Forum. Vålerenga-Kongsvinger går av stabelen lørdag. Følg denne lenken for den kampen eller de kommende kampene i Furuset Forum.

Salkartet åpner ikke for salg av ståplasser langs kortvantene og på motsatt langside. Imidlertid viser det hvordan opplegget blir for neste sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *