Engamorgen fredag 27. januar: Fortid, fremtid, kveldstid, også morgendagen da

Foto: Atle Enersen enersen.no

Idag minnes vi gamle dager, Hai, Panzer og Folle. Vi ser litt på den nære, den fjerne, og den umiddelbare fremtiden.

Vi er litt i det nostalgiske hjørnet idag. Det kan du blant annet lese i dagens Dagsavisen-spalte, der vi minnes turlivet. Men hva med de nostalgiske nyhetene? 

Så har den offisielle rivinga av Jordal Amfi startet. Et utvalg pressefolk og spesielt inviterte var samlet, da en dinosaurlignende maskin begynte å tygge på utsiden av den gamle scenedelen.

VG kjørte livedekning og hendelsen var en av de få utvalgte sakene TV2 kjørte i sportsnyhetene. Norsk hockeys uoffisielle hjemmebane engasjerer langt utover det lille hockeymiljøet man ofte får inntrykk av finnes, og moro er det.

Nå venter vi i spenning på Nye Jordal Amfi. Vi fikk igår vite av byggingen vil være helt fossil-fri, hva enn det betyr. Det er de som er i overkant opptatt av miljøet som viser stor interesse for det nye bygget. Det er sikkert derfor vi ikke finner informasjon om Nye Jordal på den amerikanske regjeringens nettsider.

Furuset Forum er klare for vårt inntog imorgen

Det er ikke hver dag det ligger an til utsolgt kamp mot stedet som huser restauranten til Hai Ngoc Tran. Morgendagens kamp blir nok det.

Det kan ha noe med at Forum kun tar 1 800 tilskuere idag, men sånt kalles semantikk.

Det blir ihvertfall plass til ca. 3 200 tilskuere der inne fra neste sesong, så da blir utsolgte kamper noe mer imponerende.

Vi tar med oss at Erik Follestad Johansen gjør bergenser av seg

Folle la jo opp etter fjorårets sesong og har den siste tiden blitt et kjent fjes i TV2 sin hockeysatsing. Nå velger han å gjøre comeback i Bergen, som spiller i 1. divisjon. Dette vil visstnok ikke ha innvirkning på TV2 jobben.

Ta vare på R-en din, Folle.


 

Også spiller fotballgutta kamp idag

Fra is til La Manga. Fotballen har nå trent en arbeidsuke på gress, og spilt Super Mario Go på fritiden om vi kan stole på Snapchat. Det er på tide med kamp igjen.

Kl. 18:30 ikveld spiller Ronny Deilas utvalgte mot klubben som stakk av med Erik Hagen før 2005-sesongen, Zenit St. Petersburg.

Angrepet så bedre ut i siste treningskamp, mot Strømmen. Forsvaret var ikke helt på G. Russiske lag er ofte lite tilgivende mot dårlig forsvar, så det blir spennende å se hvordan dette går.

Kampen går på Eurosport Norge, for de av oss som ikke er på pølsefest der nede.

Kl. 18:30 der altså.


 

Oppdatert: Vi tar også med at den nye skolen på Valle starter med egen fotballinje i tett samarbeid med Vålerenga. Veldig hyggelig og spennende. Les mer her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *