Engamorgen lørdag 28. januar: Godkjent treningskamp

Markus Nakkim. Foto: grydis.no

Vålerengas unggutter var gode mot Zenit på La Manga, og vi har vært en tur i Furuset Forum og scouta forholdene – se bilder.

Vålerenga tapte 0-1 for Putins favorittlag Zenit på La Manga, men spillet var ganske bra. Russerne er midt i sesongen, men har vinterpause. Da bør de være litt mer i rute enn oss, men de så ut som de var på ferietur og slappet nok litt av etter den tidlige ledelsen. Allikevel, Vålerenga-gutta står på og hadde fortjent minst uavgjort i den kampen. Flere av unggutta utmerket seg, blant annet Grødem, Näsberg, Nakkim og Borchgrevink. Tollås hadde bra kontroll bak der, alt i alt meget godkjent av alle. Lite spørsmålstegn ved noen av involveringene til Sandberg, men det kan man leve med.

Alt i alt en bra gjennomkjøring. Nå er det bare å se frem til en uke med trening og brakkesyke for gutta.

Ellers var det spesielt å se et NFFs partnerkanal Eurosport kjørte en regelrett kavalkade av reklamer for utenlandske bettingselskap. Det var John Carew, John Arne Riise, C-kjendiser og nå også han Værdal’n-kisen.


 

Furuset Forum

I dag kl 16 går første Vålerenga-kamp av stabelen i Furuset Forum. Aperopet har vært på rekognosering. Det ville være en overdrivelse å si at alt så klart ut, men ting skal visst være i orden i dag. Ny bu til styring av storskjerm og arrangement er montert oppunder taket bak pressetribuna, isreklame er lagt, og LED-reklame er montert bak det ene målet. Alle hjemmefans skal inn igjennom samme inngang og inn på tribunen før man slippes ut i mingleområdet bak tribunen hvor det blir kiosker.

Vantene er fortsatt gamle og slitte, og glasset er så slitt og stygt at det er nesten umulig å se igjennom det.

Her er noen bilder:

På Furuset må du venne deg til å se NED på hockey.
“Storskjermen er kommet for å bli”
En stor ulv vokter bortefeltet. Perfekt for å holde Hedmarksbønda under kontroll.
Benkene

Til sommeren blir det gjort store oppgraderinger i hallen. Ny rink kommer, som blir NHL-mål med 26 meters bredde. Det betyr fire meter ekstra, så da blir det bygget ståtribuner langs hele langsiden nede. Også kommer det glass man kan se igjennom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *