Engamorgen tirsdag 14. februar: Alle hjerters Engamorgen

Så har vi kommet til Valentin-dagen, eller hva den nå kalles på norsk, og hell og lykke til deg som skal feire den. Engamorgen idag har fortsatt varme tanker om seieren i Stockholm, Klubben+byen i vårt hjerte, også ser vi mot hockeyn på torsdag. 

Ronny Deila ser bak resultatet

På klubbens sider, vif-fotball.no, snakker vår mann, Ronny, om kampen forrige søndag.

– Vi var effektive og scora på de tre sjansene vi har, så vi må se litt bak resultatet også, men i den andre omgangen dominerer vi. Da er vi aggressive, har ballen mest og tok fullstendig lufta ut av Djurgården, sier Ronny Deila.

Sjekk ut hele intervjuet på video ved å følge denne linken.

Det er tydelig at La Manga-oppholdet har båret frukter. Nå får vi håpe at formen bare stiger, så vil seriestarten og vårsesongen bli svært morsom.


 

VisitOSLO-ambassadørene

Da Engamorgen skrev om fotballens avtale med VisitOSLO avdekket vi en viss ignoranse til hva vår nye samarbeidspartner egentlig driver med, i tillegg til at vi ikke helt skjønte hva det betyr at Vålerenga Fotball nå er Oslo-ambassadør.

Kanskje ikke alle spørsmål er besvart, men i en oppfølgingsak på klubbens sider presenterer man de seks utvalgte spillerne som skal aktivt bidra i dette.

Spillerne er altså Daniel Fredheim Holm, Mohammed Abdellaoue, Markus Nakkim, Christian Borchgrevink, Niklas Castro og Ivan Näsberg.

I saken, denne også med video, snakker Han-med-hele-verden-i-sin-hånd om sine favorittsteder i Oslo. Moas favoritt-utested frir veldig til våre supporterhjerter.

Så nå vet vi litt mer om klubbens og spillernes rolle, men er nok ikke helt fornøyd ennå. Forvent oppfølgingsak i en fremtidig Engamorgen.


 

Hockey på torsdag

Vålerenga tar imot middelhavsfareren som for noen år siden prøvde å kalle seg Hockeytown. Nå skal vi kanskje ikke være så høye i hatten, sånn med tanke på at drøyt halve laget vårt er på skadelista o.l. De poengene vi tar om dagen jobber vi for.

Har du lyst til å “henge” med de skada heltene, så får du nå mulighet til det. På Vålerenga Vertshus vil disse spillerne, pluss noen til, først joine førkamps-forberedelsene og videre bli med bussene opp til Forum. De blir med på tribunen og tar bussene tilbake til innsiden av bomringen igjen etter kampen.

Så hvis du har et ønske om å dra på kamp med kaptein Brede Csiszar, nå har du sjansen.

Vertshuset åpner kl.15 og bussene koster kr.75,- tur/retur.


 

Vål’enga i mitt hjerte

Sånn bare for å slå to fluer i en smekk, kom deg ned på Sjappa og kjøp sesongkort til deg og din utkårede. Ikke bare gjør du din partner glad. Du sørger samtidig for sikker inntekt til klubben i ditt hjerte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *