Engamorgen tirsdag 21. februar: Vi har Ómarsson… i Marbella

Orri Ómarsson er en av tre prøvespillere med på Marbella-tur. Foto: vif-fotball.no

Det er en dag uten særlig mye VIF i nyhetene. Siden gutta har ankommet Marbella tar vi like gjerne en titt på troppen som er på tur.

Prøvespillere i Marbella

Chidera Ejike og Razak Nuhu fortsetter sitt prøvespill og blir med ned i varmen. Nuhu fikk prøve seg i kampen mot Stabæk og selv om han kanskje ikke var glimrende gjorde han seg ikke bort.

En ny på prøvespill er islandske Ómarsson. Forlot ikke han klubben i sommer? Som du sikkert forstår er dette ikke snakk om Elias Mar, men snarere midtstopper Orri Sigurďur Ómarsson. Gutten fylte 22 år da vi vant mot Stabæk lørdag. Han kommer fra den islandske klubben Valur, der han har spilt 43 kamper siden 2015. I 2014 var han innom AGF i den danske Superligaen, men fikk ingen kamper der.

Mest spennende er det at han har gått gradene på landslaget og står nå med to A-landskamper, og tydeligvis er begge spilt i år. Ingen EM-spiller altså, men funnet god nok i ettertid.

Ellers er det verdt å merke seg at Christian Borchgrevink og Brede Sandmoen begge er med i troppen. Christian har gjort sine saker veldig bra i vinter og burde ikke overraske, men at Brede også får plass er svært hyggelig lesning.

Tilbake er også Thomas Elsebutangen. La oss håpe at skadeproblemene er over.

Niklas Castro og Mathusan Sandrakumar er derimot ikke med nedover. Noe som gir vann på mølla i ryktene om utlån for begge gutta.

Så selv om de store signeringene uteblir, er spillerlogistikken fortsatt spennende. Selv har jeg vel opplevd det sånn at de sesongene vi ikke har hatt spesielt store signeringer før sesongen så har vi gjort det langt bedre på banen. Lov å håpe at det fortsatt er sånn.

Hele troppen og en hel haug med bilder finner du ved å trykke på denne setningen

 


Gamle helter

Selv om han ikke er VIF-spiller lenger, er Sander Berge fortsatt vår mann. Det var liksom vi som oppdaget ham (med litt hjelp fra Asker) og foredlet talentet. Nå kommer rapportene om at gutten gjør det svært god jobb i sin nye klubb i Belgia. Han har startet de tre siste kampene for Genk og i siste kamp, 1-1 mot Charleroi, ble han kun outshined av Genks målscorer.

Det gjorde oss litt nysgjerrige på hvordan flere av våre gamle helter gjør det i sine nye klubber. Dessverre er ikke det bare enkelt, så lenge spillerne ikke befinner seg i Premier League.

For å ta et eksempel: 

I Israel har vår gamle helt, Vidar Ørn Kjartansson, gjort sine saker greit for Maccabi Tel Aviv. Etter overgangen fra Malmø FF i sommer, har han spilt ni kamper og scoret fem mål. Vi har prøvd å få ut litt mer informasjon om hvordan det går der nede for Vidar, men nyheter fra Israel har generelt sørgelig lite VIF-relevans. Hva skjer med verden?

 

2 kommentars på “Engamorgen tirsdag 21. februar: Vi har Ómarsson… i Marbella

  • 21. februar 2017 i 08:46
    Permalink

    Tor Kristian Karlsen jobber i Tel Aviv. Sikkert mulig å få ham i snakk

    Svar
  • 21. februar 2017 i 11:41
    Permalink

    Niklas er i Ull-Kisa, Sandrukamar er vel ikke helt restituert etter overtråkk på La Manga.
    Spilte en halv time mot KFUM 10/2 og ble byttet ut. Har ikke trent for fullt etter det.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *