Engamorgen torsdag 23. februar: Alle til kampen om tredjeplassen

Fyll denne tribunen idag og hjelp gutta

Sola skinner over Enga før den siste hjemmekampen i seriespillet. Sola skinner også i Spania der fotballgutta visstnok trener godt, men de får ha oss unnskyldt. Idag handler alt om hockey.

 

Alle mann til Forum

Og kvinner og barn, ja alle. Vi diskriminerer ingen, unntatt bønda. Tre kamper igjen i serien og alt handler om tredjeplassen.

Ja, absolutt alt handler om tredjeplassen. På en delt tredjeplass med 70 poeng og lik målforskjell, finner vi oss selv og Storhamar. På plassene under, med 69 poeng, finner vi vår motstander for dagen, Lillehammer. Frisk/Asker har 66 poeng, Stjernen har 64, og Sparta har 61 poeng. Hvis du er sånn nogenlunde god i matte ser du at seks lag fortsatt kan ta tredjeplassen.

Fordel Vålerenga

Det er alltid en fordel å ha best utgangspunkt. Vålerenga har en kamp mindre spilt enn Storhamar, så fortsatt ni poeng å spiller for. Sparta på åttende må ha en god del marginer på sin side for å kuppe tredjeplassen. Interne oppgjør vil i “sekser-gruppa” vil skje, blant annet vårt oppgjør for kvelden og Frisk mot Sparta. Sparta-Storhamar og Stjernen-Vålerenga i nest siste runde. Siste serierunde blir det forhåpentligvis kampen om fjerdeplassen, i oppgjøret mellom Frisk og Lillehammer.

 

Vi avrunder serien med en siste kamp borte mot alltid sjarmerende Stavanger.

Ingen kamper er lette. Det starter allerede ikveld.

Kampstart kl.18:30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *