Engamorgen lørdag 25. februar: Bård Finne har signert!

Bård Finne er klar for klubben. Foto: Vålerenga Fotball

 

Vålerenga signerer spisser, og herjer med sterke motstandere. I motsetning til hvordan stemninga er i Bergen er det deilig å holde med de kongeblå om dagen!

Som vi kunne fortelle i går kveld har klubben sikret seg signaturen til en spennende offensiv forsterkning. Bård Finne kommer fra FC Heidenheim i 2. Bundesliga, og var før det i FC Köln.

 

Det blir interessant å se hvordan Deila vurderer Finne opp mot våre andre alternativer på topp, Moa og Kjelsrud Johansen, men at vår nye nummer 11 har noen åpenbare offensive kvaliteter er det ingen tvil om. Sånn jeg (med litt hjelp av Youtube) husker ham fra Tippeligaen er det særlig avslutningsegenskapene som er hans fremste attributt, så i en eventuell kantrolle i Vålerenga vil han trolig trekke mye innover og prøve å komme til avslutninger. Og målfarlige kanter tar vi imot med åpne armer!

 

Til klubbens nettsider sier Deila – Bård er i den rette alderen, og har kanskje den beste tiden i karrieren foran seg. Han er en spennende spiller, som kan bekle både en rolle på kanten og i midten. Det kommer til å gi oss enda mer angrepskraft og større konkurranse.

 

Og Finne ser ut til å ta til seg lovordene, før han sender en hyllest tilbake til sin nye sjef: – Jeg tenker at det er et veldig spennende opplegg som er der (i Vålerenga). De har Norges beste trener, og den interessen og de samtalene vi har hatt gjorde at jeg ville prøve meg, forteller Finne til VG.

 

Det er ikke hver dag Vålerenga henter unge spisser med Bundesliga-erfaring, så det er all mulig grunn til å smile litt ekstra i dag. Men det som gjør overgangen enda mer hyggelig er at hele Bergen har framstått som en trykkoker av sjokk, vantro, hat og forakt etter at nyheten sprakk i går kveld.

 

Det å oppdatere søket ”Bård Finne” på Twitter var bedre underholdning enn gullrekka i går kveld, for å si det sånn.

 

 

Dette minner meg om det gamle ordtaket: Den største gleden man kan ha, er å gjøre Brann-supportere rasende!

 

PS: hvis du ikke får nok anbefaler jeg en tur innom Bataljonens forum.


I tillegg til å forsterke på spissplass brukte Vålerenga gårsdagen til å feie over kinesiske Hebei China Fortune, med en herlig 3-1-seier.

 

Før pause var Vålerenga klart best i alt, bortsett fra filming innenfor 16-meteren, mens det var litt jevnere i andre omgang. Det høres kanskje ikke ut som en stor prestasjon mot et ukjent kinesisk lag, men med navn som Anderson Hernanes Carvalho og Ezekiel Lavezzi I startoppstillinga, og en forsvarsfirer hvor samtlige spillere har kamper for det kinesiske landslaget, så viser det at Hebei har noen kvaliteter i laget sitt.

 

Vålerengas mål ble scoret at Lundström og 2xMoa, mens Hebei fikk sitt mål etter en meget billig straffe.

 

Èn kommentar på “Engamorgen lørdag 25. februar: Bård Finne har signert!

  • 25. februar 2017 i 16:06
    Permalink

    Bård Finne overraskende signering :-)! Husker forbannelsen i Brann da han dro til Køln!:-) i dag har det vært evaluering av kampen og blir ei økt kl 17. Nok en dag med + noen og tjue. Sola skinner bokstavelig talt.over Enga :-)!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *