Engamorgen mandag 6. mars: Vårt beste lag

Tremålscorer igår, Moa. Foto: Anders Grydeland, grydis.no

Storseier av våre beste menn, forhåpentligvis seier av iskrigerne i dag, og hva slags kamper kan vi forvente i fremtiden?

Finne fant mål mot finnene

Skribentens personlige kommentar:

Nå skjønner jeg på gleden tabloidene har i å skrive dumme overskrifter. Jeg beklager til alt som heter god smak.

Bård Finne var, for første gang, blant de 11 utvalgte Ronny Deila nå regner som vårt beste lag. Ut ifra Ronnys kommentarer skjønner man det sånn at i de siste treningskampene vil vi nå starte med vårt aller beste mannskap. Konkurransen er igang for alvor.

Da blir det ingen enkel jobb å kjempe seg inn på laget for de andre i troppen. I kampen mot IFK Mariehamn, som antagelig er best i Finland, vant vi småpene 6-0. 4-0 til pause. Halvparten av målene ble scoret av Moa. Resten fordelt på Ernest Agyiri, Ghayas Zahid, og nevnte Bård Finne.

Og hvem regner Deila som våre beste, per dags dato?

Marcus Sandberg (Falch 46) – Robert Lundström (Christian Borchrevink 80), Markus Nakkim, Ivan Näsberg, Rasmus Lindkvist (Simen Juklerød (9) – Christian Grindheim (Herman Stengel 69), Ernest Agyiri – Ghayas Zahid (Brede Sandmoen 80) – Daniel Fredheim Holm (Chiddi Eijke 46), Moa Abdellaoue (Henrik Kjelsrud Johansen 80), Bård Finne (Magnus Retsius Grødem 70).

Spennende å se her er at spillere som Jukle og Rets IKKE startet kampen. Spillere som har imponert stort i vinter. Ikke bare det. Nakkim og Näsberg utgjør akkurat nå vårt beste stopperpar. To lokale der altså.

Hadde jo vært hyggelig med et luksusproblem til seriestarten.

Nå fikk vi ikke sett kampen, så vi får leve oss dypt inn i klubbens og Dagsavisens kampreferater.


 

Hockey ikveld

Jada, første kamp gikk ad dundas. Heldigvis teller ikke målforskjellen i sluttspillet. Vi trenger kun å vinne med ett mål for å stille likt i kvartfinaleserien.

Så da er det bare å stille i Furuset Forum, i kveld kl. 19:00.


 

Mulig løsning på hooliganisme

Aperopets redaksjon skal vel ikke skryte på seg den største forståelsen for organisert slåssing. Ei heller hvorfor de som abonnerer på denne hobbyen absolutt må følge sine lokale idrettsklubber. Nå har jeg kun sloss med min storebror og det sluttet jeg med som tolvåring, da jeg fikk mitt første kroppsbrudd (ok, brist i lillefingeren).

Ok, nok digresjon om kroppen min.

Russland har hatt sine problemer med fotballpøbler. Nå har en russisk politiker kommet med et forslag om hvordan leve med hooliganisme. La dem bli underholdningen.

Bare les her

Så selv om det politiske klimaet i verden ser ut til å sende oss alle utfor stupet, om ikke så alt for lenge, kan vi heldigvis se frem til moderne gladiatorkamper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *