Engamorgen onsdag 8 mars: Gratulerer med kvinnedagen!

Kilde: Ylvens instagram

Iskrigerne ble ofre for mamma-hooliganisme forrige kamp, men kom fra det uten varige skader. Se samtidig opp for nye Oscar-skandaler, og i Trondheim bruker man penger som fulle sjømenn?

Isdans utenfor rinken

Mye har skjedd på hockeyfronten det siste døgnet. Frisk-Asker varslet at de skulle melde inn Martin Laumann Ylven til dette “player safety”-utvalget, men utvalget vurderte det dithen at fighten med Ylven ikke var karantene verdig. Dermed ville det være nyttløst for Frisk-Asker å ta det videre til disiplinærutvalget.

Alle vet at Vålerenga er helt avhengig av den førsterekka for å vinne kamper, så at Frisk prøver å få ut Ylven med skrivebordshockey er egentlig temmelig patetisk. Alle skjønner hva de prøver å gjøre, og ja, Kåsastul ble holdt i det øyeblikket han fikk seg en på tygga. Det er dessverre en ukultur i norsk hockey vi ser hele tida, at spillere kommer inn som tredjemann også skjønner ikke dommerne hva som skjer. Denne gang var det Ahlholm som kom inn på Kåsastul mens han var involvert med Ylven.

Men: Det ironiske her er at mens Ylven delte ut en rak venstre skjedde akkurat det samme med Thomas Olsen to meter ved siden av, da han ble overfalt av to Frisk-spillere:

Frisk-spillerne sto for flere ganske lite ærefulle hendelser i kampen, den aller verste er nok den hvor Oskar Nilsson filmer på Vålerenga hele seks minutter i samme bytte, og gir Frisk en vei inn i kampen igjen:

På den siste der er det faktisk linjemannen som tar tak i han, men han åker ned og på en eller annen rar måte presterer hoveddommer å sende ut vår mann.

Tipper Sune Bergman var stolt av denne Oscarprestasjonen som sørget for at Frisk hentet seg inn i kampen.

..og du? Tenk om det hadde vært mulig å gjennomføre et sluttspill uten at lag skal misbruke klagemuligheten til å få på andre lags nøkkelspillere karantener? Det hadde vært noe. La hockey være hockey, og bruk innmelding til ting som virkelig er noe å ta for som: Knetaklinger, blindsidetaklinger og FILMING.

 

Det var heta kjenslor både på og utenfor isen i Furuset Forum på mandag, men også etter matchen var over:

Via via har vi funnet ut at det var faktisk moren til en av Askergutta som sto igjen etter kampen og ventet til Vålerenga-spillerne kom ut av garderoben. Hva som ble sagt vites ikke, men det gikk visst en saftig kule varmt og en spiller fikk spesielt unngjelde.

Stay classy, Asker!


 

Brakkebandet gjenforenes

Fotball-kickoffet på Sentrum Scene, lørdag 1. april, har dratt frem noe av det mest nostalgiske Vålerenga Fotball kan by på.

Beatles får det ikke til, ei heller Monty Python. Jaggu må man si at Prima Vera nok sliter litt om dagen de også.

Nå samles Espen “Hauern” Haug, Kjell Roar “Kjellebass” Kaasa, sTore “ikke kall meg Kurt” Krogstad, og “Den siste Bohem” Håvard Lunde nok en gang, til vårt velbehag.

Begynner å bli verdt å ordne seg den billetten.

 


 

Hårball mer verdt enn fjonbart?

Så får vi bare beklage at vi avslutter dagens Engamorgen med den derre Rosenborg-overgangen. Også kjent som fjorårets aprilspøk i VIF-land.

Trønderne betaler visst et halvt årsbudsjett for å signere Bendtner. Nærmere bestemt ca 26,5 millioner over tre år. For én spiller.

Lederen for den norske supporterklubben til Nottingham Forrest (Bendtners forrige klubb) sier Kåre Ingebrigtsen nå har muligheten til å spille med en sånn sekkekatt. Iogmed at jeg ikke ønsker trønderklubben noe som helst, håper jeg selvfølgelig at dette stemmer.

Det som egentlig er interessant i alt dette er jo at Rosenborg i utgangspunktet ikke hadde råd til å signere Vegard Forren. Hvor mye penger tror egentlig Forren at han er verdt?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *