Engamorgen tirsdag 14. mars: Det er lovet krig

Det er lovet krig. Fyll denne tribunen idag og hjelp gutta med å forlenge sesongen

Du er sikkert like lei av å høre det som vi er å skrive det, men i dag er det igjen vinn eller forsvinn. 

Alle til Furuset Forum

Ja, er det så mye mer å si? Frisk Asker har filma seg til en 3-2 ledelse i kvartfinaleserien. Klarer de sin fjerde seier mot oss, og med det gi oss tidlig sommerferie, vil dette feires like lenge i Asker som eldre nordmenn snakker om Oddvar Brå og en skistav.

Vålerenga Hockey er fortsatt i en mellomfase, så for vår del er det faktisk ikke så farlig om vi ryker. Derfor hadde det vært så deilig å sette kjepper i hjula deres nå. Sånn når de har håp.

Ylven har lovet Frisk et helvete, så vi har ihvertfall ikke gitt opp.

Kampen begynner kl.19. Dørene åpner en time før.

La oss håpe vi slipper å sette ny verdensrekord. Etter Storhamar-Sparta søndag kveld (eller var det mandag natt), vurderer NISO å gå inn for nye spilleregler.


 

Talenter på landslaget

Som vanlig, får man vel si, har noen av våre mest spennende spillere kapret plass på landslaget.

På G19-landslaget er både Madhusan Sandrakumar og Magnus Retsius Grødem tatt ut. De skal spille EM-kvalifisering mot England, Hviterussland, og Spania, i slutten av måneden.

Enda morsommere er det at en av vinterens store overraskelser, Christian Dahle Borchgrevink, er tatt ut på Norge G18. Så nå ligger det an til debut på to arenaer i nær fremtid.

Det norske G18-landslaget deltar denne måneden i Federations Cup i Latvia, og skal møte vertene, Ukraina og Makedonia i perioden 24.-27. mars.


 

Saging av dommerne

Det er ikke ofte Roy Johansen tar for seg dommerne. Fyren er jo rett og slett for sindig innimellom, men etter forrige kamp påpekte han at Frisk har filmet på Vålerenga syv utvisninger så langt i kampserien – noe som er korrekt.

Allikevel har Roy en del å gå på i forhold til Luleå-trener Petter Lasu Nilsson som antagelig på inn til avhør etter denne ranten på TV:

 

Èn kommentar på “Engamorgen tirsdag 14. mars: Det er lovet krig

  • 17. mars 2017 i 02:38
    Permalink

    Fy faen for en klovn du er! “Filma seg til 3-2 i kamper”…. Dere er ræva, sånn er det, dere enga supportere finner alltid noe å skylde på. Talentløst!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *