Engamorgen onsdag 22. mars: Deila på Bohemen i morgen

Ronny Deila på Bohemen i morgen kveld. Foto: vif-fotball.no

Det er snart sesongstart i Vålerenga, og i den anledning er det også tid for noen møter. I dagens Engamorgen melder vi om møte med Ronny Deila og supportermøte på Vallhall. I tillegg melder vi om muligheten av å reise til Kongsvinger (retur inkludert!) og hindrene som står i veien for å se Vålerenga 2 på skjermen.

Både Klanen og klubben melder om det. Ronny Deila opptrer foran sultefora supportere på Bohemen i morra kveld.

Det er et møte i tradisjonen som ble starta for mer enn femten år siden. Den gang var det Tom Nordli som holdt hoff i kjelleren under Sjappa, og mange klansmedlemmer tok veien. Det ble begynnelsen på uformelle seanser der hovedtreneren har møtt supporterne for å gi et glimt av livet i klubben.

Siden møtet er lukket for pressen og det samtidig eksisterer et sitatforbud, er det en arena hvor det er mulig å komme tettere på treneren, og hvor det samtidig er mulig for treneren å lette litt på sløret om hvordan økonomien reellt er, hvorfor man måtte kvitte seg med en enkeltspiller eller hva man kan forvente fram mot sesongstart.

Tidligere seanser med Kjetil Rekdal, Petter Myhre og Martin Andresen har vist den ulike personligheten de ulike trenerne har hatt. Og ryktene sier at Ronny Deila virkelig brenner for denne typen møter med supporterne.

Torsdagens treff starter 18.00 og er åpent for alle med medlemskap i Klanen og/eller sesongkort på supportertribunen.

Bohemen har 20 års aldersgrense. Brann- og redningsetaten sier at det ikke er plass til mer enn 180 personer.

Vil du komme tett på det som skjer i klubben, er dette en fin anledning. Forvent hemmeligheter, og forvent å ikke få høre om det andre steder enn på Bohemen.

Har du ting du lurer på som du tror Ronny Deila kan svare på, så kan du stille spørsmålene i denne tråden på forumet.

 


Supportermøte på Valle mandag

Men dette er ikke eneste sammenkomst for supportere før sesongen. Klanen.no melder at supporterkoordinator Matijas Loeb inviterer til åpent tribunemøte i kantina i Vallhall mandag 27. mars klokka 18:00.

Målet med møtet er en planlegging av tribunelivet foran sesongen, hvordan stemningen på Vålerengas kamper kan løftes og status på supporterfronten.

Agenda for møtet:

  • Informasjon om rollen som supporterkoordinator
  • Hvilken påvirkningskraft god tribunestøtte har på spillet
  • Presentasjon av årets styre i Klanen
  • EngaTifo tar ordet
  • Tribuneplassering Ullevaal og Vålerenga stadion
  • Rekruttering av aktive supportere

 


Tur til Kongsvinger lørdag

Vertshusbussen setter opp tur til Kongsvinger lørdag, melder Klanen.

Bussen koster 150 kroner, og selvsagt inkluderer det retur til Oslo også. Avreise er 12.00 fra Vålerenga Vertshus 12:00 med kampstart på Gjemselund 14:00.

Bussturen kanselleres om det ikke blir nok påmeldte så bestill tidlig.

Mer informasjon i Facebook-eventet.

Bussbillett bestilles på sms til 413 01 602.

Billett til kampen koster 100.-

 


Dårligere TV-forhold for VIF2

I en årrekke har Klanens Webradio med Kringkastingssjef Rune Julsvik i spissen gjort en god jobb med å sende Vålerenga 2s kamper lokalt. Samtidig har det vært skrevet avtaler med lokalaviser fra andre steder slik at bortekamper på vestlandet også har vært mulige å se for de mest interesserte av oss.

Nå ser det ut til at Amedia, som har rettighetene til det hele, ønsker å ødelegge mediedekningen for VIFs rekruttlag med å legge kampene bak betalingsmur.

For lag fra andre steder kan vi forstå strategien, da denne betalingsmuren også gir tilgang til en lokalavis. Men da det i Oslo ikke er noen Amedia-avis, ender VIF2s kamper med å være lagt til Østlandets Blads nettavis. Dette er en avis som dekker Ski, Ås, og Oppegård, samt har noen nyheter også fra Vestby, Enebakk, Nesodden og Frogn, og altså ikke er spesielt relevant for den jevne Vålerenga-supporter.

Når da prisen settes til normal abonnemenstpris, 269,- per måned, skal du være særskilt interessert i Vålerenga 2, Skeid, Kjelsås og Grorud for å tegne abonnement.

Aperopet håper det er mulig å få ledelsen i Amedia til å forstå at det verken er godt for økonomien eller omdømmet å gjøre det på denne måten. Å se A-laget til Vålerenga koster 99,- per måned.

Sotahjørnets venner deler seng med kringkastingssjefen og omtalte saken først.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *