Engamorgen torsdag 23. mars: Vi skal vinne (junior)finalen

 

Nærmer seg utsolgt på Sentrum Scene

Finaler og utsolgt. Sånne ord liker vi i Aperopet.

U20 til finalen

Tre kjappe og vekk me’n. Etter gårsdagens 5-1 seier i Ungdomshallen, mot Stavanger, er Vålerenga Hockey U20 klare for NM-finalen. Det er tre seiere på rad det, etter at gutta vant begge borte i helga som var.

Stakkars Stavanger vet vel ikke hva de skal gjøre nå. Klubben som henger opp banner for alle prestasjoner de oppnår, som seriemesterskap for U20-laget. Nå skal det sies at det er en prestasjon å ikke nå finalen når laget ditt består av de beste talentene i landet (hvor grovt beregnet ingen er fra Stavanger).

Heng opp banner om det dere


 

Fotball kickoff nærmer seg utsolgt

1 000 billetter solgt. 750 igjen, og det bare ni dager før arrangementet. Du må forte deg.


 

Ronny Deila på Bohemen

Apropos forte deg. Vi håper du har klansmedlemskapet i orden. Ronny inntar Bohemen idag kl.18:00 og viderefører en tradisjon som dateres tilbake til Tom Nordlie.

Dette er et sånt personlig møte med treneren der det er sitatforbud. Pressen slipper ikke til og ikke regn med noe gjennomgang her imorgen. Nesten litt trist for deg som ikke har tid til dette. Deilas filosofi er verdi nok alene å ha i klubben. Når han er en dyktig trener vedsiden av, ja da snakker vi.

I følge Brannvesenet har Bohemen 180 plasser. Bare nevner det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *