Engamorgen 17/3-15: Oilers i semifinalen, og vi venter på Godot

Vålerenga gjorde jobben mot hardkjempende Frisk på Jordal i går. Tobias Lindström utlignet Frisks ledelse etter en slapp førsteperiode, derfra og ut tok Enga kontroll. Stavenger Oilers ringte opp studio og foretok valg av semimotstander, noe overraskende valgte de oss. Oilers har en brukbar forklaring på det. Enga har ikke spilt bra nok mot Frisk for å skremme dem tilstrekkelig. I tillegg sliter vi med skader på en del spillere, og som seriemester og oljemillionærer mener de selvsagt at de skal kunne slå hvem som helst.

Vålerenga mangler Sonde Olden og David Bräck, de kommer neppe tilbake i semifinalene. Allikevel, Vålerenga demonterte Frisk fullstendig uten Olden. Som Svenna sier “Dem må værra SINNSYKE!”

Dagbladet: Sterkt Vålerenga-comeback

Dagsavisen: Vålerenga til semifinale med mange skader

Personlig hadde jeg foretrukket fjøsderby mot Storhamar, men når sant skal sies ville Enga gått inn som underdogs i disse semifinalene uansett. Utfordringen her er større, og såvidt jeg skjønner er gutta ekstremt motiverte etter Oilers valgte dem.

Interessen er på topp i Stavanger også. En Oilers-fan skrev dette på Facebook i går: “Tror dette blir tett og underholdende! Gratulerer med bronse VIF, dere tar Sparta i bronsekampen” 

Det er jo litt synd at dette påfører Enga ganske store reisekostnader, men det får vi kompensere med å møte mannsterke opp på Jordal.

Vålerenga-kalenderen vår er oppdatert med hockeykampene. Last ned for Apple, Android og alt mulig her. 

Å vente på Deshorn Brown er ikke helt som å vente på Godot, men det er ikke langt unna.

I mellomtiden kan man lese denne saken hos MLS:

Colorado Rapids striker Deshorn Brown sought by Norwegian powerhouse Valerenga

Powerhouse!


Mohammed Fellahs overgang til Rosenborg er gått i vasken, melder Aftenposten. Grunnen er en skade på Fellahs lagkamerat Jeppe Andersen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *