Engamorgen mandag 17. april: Grindheim klar for å møte Molde

Grindheim er tilbake! Foto: Grydis.

Påsken går mot slutten, og det samme gjør forhåpentligvis Vålerengas tapsrekke. For til kveldens oppgjør mot Molde er midtbanen vår betydelig styrka sammenliknet med de første tre rundene.

Til tross for at vi åpna serien med en trepoenger mot Viking har den første delen av årets sesong vært en voldsom skuffelse. Med all den optimismen og alle de forventningene som prega sesongoppkjøringa føltes det som om ingen ting kunne stoppe Vålerenga i 2017, men så møtte vi Haugesund borte og Sandefjord hjemme.

 

En av de spillerne som markerte seg mest i treningskampene før sesongen, og som var en av de viktigste grunnene til at Vålerenga presterte som de gjorde var Christian Grindheim. Savnet av ham på midtbanen har nok vært større enn mange har forstått, og det er derfor med en solid dose lettelse jeg leser på klubbens sider at Grindheim er med i troppen, og klar for spill i kveld.

 

Ronny forteller til VIF-TV at Grindheim er høyaktuell før morgendagens kamp, og sier samtidig at også Magnus Lekven har trent fullt hele uka. Dermed tyder alt på at vi får en mer samkjørt midtbane enn vi har sett de første tre serierundene.

 

Husk at midtbanen vår i den første runden kun hadde fått to treninger sammen, etter at Abdi ble hentet fra Viking fredagen før seriestart. Deretter gikk det slag i slag med tre kamper på ei uke, og fokuset på de få øktene man fikk pressa inn var nok mer på restitusjon enn relasjonsbygging og samhandling. Nå har vi lagt bak oss en solid treningsperiode i påsken, i tillegg til at de nevnte herrer Grindheim og Lekven er tilbake fra skader.

 

Så i kveld forventer jeg en mye bedre Vålerenga-prestasjon enn vi har sett de siste kampene. 

 

Den øvrige troppen er som følger:

Keepere: 1 Sandberg, 30 Falch

Forsvar: 5 Lundström, 3, Jääger, 22 Näsberg, 2 Nakkim, 9 Lindkvist, 21 Juklerød

Midtbane: 19 Grindheim, 8 Lekven, 14 Stengel, 17 Keita, 6 Ibrahim, 15 Berntsen

Angrep: 10 Zahid, 11 Finne, 25 Abdellaoue, 20 Kjelsrud Johansen, 29 Grødem

 

 


Tabelltipping

 

Fristen for å levere tabellforslag til Aperopets tabelltippekonkurranse er utløpt, og vi har fått inn 24 bidrag.

 

Det virker å være en rørende enighet om at Rosenborg tar gull, da 19 av 24 har tippet RBK på førsteplass. Alle de fem som har tippet RBK på noe annet enn gullplass har satt trønderne på andreplass, og gitt gullet til Vålerenga.

 

Det er også bred enighet om at Sandefjord ender på sisteplass. Også her har 19 av 24 tippet vestfoldingene på 16. plass.

 

Når det gjelder Vålerenga har de fleste tippet laget på tredje- eller fjerdeplass. Den laveste plasseringen er en sjetteplass, mens det altså er fem som har tippet på gull til Oslo Øst.

 

Gjennomsnittstabellen, basert på tabelltipsene til Aperopets lesere, ser slik ut:

 1. Rosenborg
 2. Odd
 3. Vålerenga
 4. Molde 
 5. Strømsgodset
 6. Brann
 7. Sarpsborg 08
 8. FK Haugesund
 9. Viking
 10. Aalesund
 11. Lillestrøm
 12. Tromsø
 13. Sogndal
 14. Stabæk
 15. Kristiansund
 16. Sandefjord

Èn kommentar på “Engamorgen mandag 17. april: Grindheim klar for å møte Molde

 • 17. april 2017 i 18:13
  Permalink

  takk og god kveld. 11 minutter tok det før det sto 0-2

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *