Engamorgen torsdag 20. april: 12 dager igjen

Det vi trenger mer av i Vålerenga om dagen er positivt produktivt engasjement. Spillerne jobber med sitt, men hva kan vi supportere gjøre?

 

Vår viktigste arena å vise vårt engasjement er selvfølgelig på tribunen. Da snakker vi vanligvis om oppmøte og sang, men nå skal du minnes på noe vi har mast om før.

Vålerenga – Sogndal, 1997. Foto: Klanen

Tribunevegger

Det stemmer. Crowdfunding-prosjektet, satt igang av klansstyret har nådd 63 %, og nå er det bare 12 dager igjen å nå målet på.

Det er vel liten tvil om det. Den nye stadion på Valle blir, per default, norges feteste stadion og supportertribunen blir en unik tribune stemningsmessig, som alene bør selge billetter på de andre tribunene bare fordi folk vil oppleve det.

Men for å skape trøkket som vil gi legendestatus, bør det bygges sidevegger 

Vålerenga – Chelsea, 1999. Foto: Klanen

Vi vil ha penga dine

Selv om nettsiden Tribunevegger.no oppfordrer til tre forskjellige summer man kan gi, er det fullt mulig å kun gi det man har råd til. Selv har jeg ikke mulighet til å gi mer enn 200 kroner og det først til helga.

Så gi det du kan og når du står der andre helg i september og opplever det enorme trøkket. Uansett hvilken tribune du står på, så vet du at du har vært med å bidra til denne opplevelsen.

Og sånn for ordens skyld. Å synge på søndag er gratis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *