Engamorgen tirsdag 25. april: Bøfler på bærtur

Alle skal mene noe

Det er mye å ta tak i det siste døgnet. Vi har prøvd å samle det beste for deg, supplert med turinfo. Og hvordan går det egentlig med veggene?

 

Rekruttsmell mot Skeid

Vålerenga 2 tok en kjapp tur like nordafor Sinsenkrysset igår kveld. Der ble det dessverre 2-0 tap i drivende snøføyk, mot Morten Berre og Tom Nordlie sitt Skeid.

Vi har ingen kamprapport denne gang, men noterer oss at det var sikkert et blodig urettferdig resultat. Dommern var høyst sannsynlig rævva.

 


 

Meningers mot

Se for deg scenarioet. Du sitter og koper litt etter frokost. Din heller lite fotballinteresserte samboer titter seg gjennom VG på mobilen.

– Næmmen kjære da, sier min bedre halvdel og viser frem overskriften “Klanen hetset Bakke”.

VG sin personlige bøffel, Morten Stokstad, fant det passende å sette fokus på tribunesangene som mobbet Eirik Bakke, under Sogndalkampen. Skikkelig grov hetsing. Så grovt at da hovedpersonen selv ble konfrontert med sangene sa han – De liker vel å gå på pub de også. 

Bra du går hardt ut for å beskytte de svake og vonbrotne, Stokstad. Vi får jo legge til at Dagbladet ringte Klanens talsmann om dette kl.8 på morgenen igår tidlig, for å spørre om Klanen stilte seg bak sangene. Det lukter kokt spiker lang vei i Akersgata.

– Ja, var det enkle og greie svaret Dagbladet fikk.

Hvis Aperopet også kunne fått lov til å komme med forslag til tilsvar, synes vi følgende hadde vært helt innafor:

Klanen ønsker at kriminelle skal få nye sjanser når straffen er sonet og derfor er vi glade for at Eirik Bakke har fått seg jobb i Sogndal. Vi ønsker på ingen måte bidra til stigmatiseringen av kriminelle gjennom å bruke media til å minne om hva de har gjort tidligere.

For vet du hva som skjedde etter at samboeren min konfronterte meg med saken din igår, Stokstad? Jeg forklarte henne om Eirik Bakkes fyllekjøring, som hun var helt ukjent med.


 

Når vi er inne på meninger

Diskusjonen rundt videodømming er i vinden igjen. I den forbindelse har hele norges Kåre Ingebrigtsen uttalt at han ikke vil ha det.

Merkelig det der hvordan folk som nyter godt av status quo gjerne ikke vil forandre på noe. I andre nyheter vil ikke 90-tallets Manchester United klage på overtid, Kodak vil helst ikke ha digitalkamera på markedet, og Status Quo ønsker fortsatt være regnet som et bra band.

 


 

Billetter og turinfo i køppen

Første eksotiske tur står, eh, for tur.

Gran er altså første motstander på veien til vår triumferende retur til Ullevaal Stadion, rundt den tida vi drar med gran inn i stua.

Vi kopierer reiseinfoen fra klubbens sider: 

Billettsalget til kampen har starta, og du kan sikre deg plass ved å besøke Sjappa på Fyrstikktorget.

 

Bli med Klanen på tur

 

Bohembussen kjører fra Bohemen 17.30 og returnerer til Oslo etter kamp. Avspark er 19.15 og oppgjøret vises på NRK.

 

Bussbillett: 200 kr tur/retur, og også denne kan du kjøpe i Sjappa.

 


 

Billetter til bortekampen mot Odd

De slippes kl. 10:00 idag. Altså når Sjappa åpner.

Vi velger like gjerne å bare kopiere fra klubbens sider en gang til:

Med 1. mai dagen etter oppgjøret mot Odd forventer vi mange Vålerenga-supportere på Skagerak Arena førstkommende søndag.

 

Klubben har fått utdelt 300 billetter som selges i Sjappa, samt 300 som kan kjøpes ved ankomst stadion.

 

I tillegg blir bankterminalen med i bagasjen når vi reiser til Hadeland onsdag, og det vil derfor være mulig å kjøpe billetter til oppgjøret mot Odd før cupkampen (OBS: Kun kort)

 

Vi oppfordrer alle til å være tidlig ute da det er begrenset med plasser og stor etterspørsel.

 

Billettpris: kr 200,-

Noe uklart ved dette? Ta det opp med Morten Stokstad.

 


 

Åssen går det med veggene a? 

Med 7 dager igjen av crowdfundinga har man nå, i skrivende stund, oppnådd 82 % av målet.

Målet er altså vegger på sidene av supportertribunen, på den nye stadion.

Det gjenstår altså drøyt 40 000 kroner. Har du allerede gitt, klapp deg selv på skulderen. Spre budskapet videre til venner, familie, og andre bekjente. Har du ikke gitt ennå, ta deg turen inn på tribunevegger.no og gi det du har mulighet til.

Bare så det er sagt. Når man målet, blir det garantert vegger.

2 kommentars på “Engamorgen tirsdag 25. april: Bøfler på bærtur

 • 25. april 2017 i 22:26
  Permalink

  Hos bartefolkets menighetsblad er det stigende frustrasjon med deres danske millionkjøp samt flerfoldige million-lønnede spiller.

  I følge bartefolkets menighetsblad er det murring med Bendtner som etter 5 runder som spiss står med samme antall mål som vår Finne som kant. Forskjellen er at vår Finne driver ikke og dæljer ballen i eget mål.

  Men det er jo nærliggende å spørre om bartefolket har foretatt scouting med Bendtner når man ser sutringen. Bendtner vil ikke bevege seg mer enn det mest nødvendige. Og tro at Bendtner vil gå inn i en rolle som førsteforsvarer når motstanderen angriper er bare å glemme. Da lusker han tilbake til midtbanen uavhengig hva som skjer rundt han

  Svar
 • 26. april 2017 i 10:29
  Permalink

  Egentlig har Bendtner scoret et mål mer enn Finne som det antydes men i eget mål. Det er for såvidt ikke noe nytt for Bendtner scoret selvmål i Nottingham og! Så la ikke den mannen bevege seg i egen 16 meter!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *