Engamorgen onsdag 25. april: Cupen er i gang!

Finne og Tollås Nation er begge i troppen før møtet med Gran IL Foto: Grydis

Dette er sesongen hvor vi endelig kommer oss bort fra det sjelløse kjøpesenteret Ullevaal, og hjem til vår egen leikegrind på Valle. Men til tross for at vi har kjempa i årevis for å komme oss til helvete bort fra nasjonalanlegget, så starter vi i kveld en kamp for å komme oss tilbake dit seint på høsten. Da for å spille cupfinale. Og i år er det Gran IL som er første hinder.

For oss som blogger om klubben kan det være utfordrende å møte et lite og ukjent lag fra dypet av divisjonssystemet. Vi vil jo gjerne skrive om hvor vår kommende motstander spiller, hvem som er de store stjernene på laget og hvordan det har gått i de siste kampene deres.

 

Men så møtes vi gjerne av nettsider som ser sånn her ut:

 

Skjermdump: gilparken.no

 

Kult at Gran IL fikk seg et nytt trenerteam i 2013, det gjorde Vålerenga også, men det er neppe så relevant før dagens kamp (nå skal det sies at Gran IL har en ganske aktiv Facebook-side, og i rettferdighetens navn gir det vel mer mening å kommunisere med supporterne sine på Facebook enn på en nettside i 2017).

 

Det vi imidlertid kan si om Gran IL er at klubben spiller i 4. divisjon, og har spilt en kamp så langt denne sesongen. Der gikk de på et 1-0-tap for andrelaget til Vålerengas overmenn fra 2015, Gjøvik-Lyn. Dessuten kan NRK fortelle at Gran IL har et tvillingpar på laget, som på hver sin måte er gode på straffer. Mens Espen Parken Bakken er Grans straffeeksekutør er tvillingbroren Arild Parken Bakken keeper. Etter å ha kvalifisert seg til cupens første runde gjennom to kamper som måtte avgjøres med straffekonk føler tvillingbrødrene seg sikre på å slå Vålerenga på samme måte i kveld.

 

Vel, det er lov å drømme…

 

I kveldens kamp forventer vi at Vålerenga byr på en overbevisende forestilling, hvor man ikke tenker på konsekvensene av å tape, men bare går ut og har det gøy på banen. Klarer vi det kommer vi til å få en morsom kveld som ender med avansement for Vålerenga.

 

Og at vi har spillermaterialet til å levere varene er det ingen tvil om. Med unntak av Keita, Grindheim og Lekven reiser vi med den sterkeste troppen vi kan stille med. Her er det tydelig at man skal etablere og forsterke relasjoner mellom spillerne.

 

Troppen som reiser innover i de dype skoger i ettermiddag består av:

Marcus Sandberg, Aslak Falch, Robert Lundström, Rasmus Lindkvist, Markus Nakkim, Simen Juklerød, Ivan Näsberg, Christian Borchgrevink, Jonatan Tollås Nation, Abdisalam Ibrahim, Herman Stengel, Aron Dønnum, Ghayas Zahid, Daniel Berntsen, Magnus Retsius Grødem, Henrik Kjelsrud Johansen, Bård Finne og Chidera Ejuke.

 

Kampen begynne klokka 19.15 i kveld, og hvis du ikke tar turen til Gran Idrettspark kan du se oppgjøret på NRK 2.

Èn kommentar på “Engamorgen onsdag 25. april: Cupen er i gang!

  • 26. april 2017 i 09:38
    Permalink

    Ikke Jäger

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *