Robin Grov: – Dette vil Oilers angre på!

Stavanger valgte Vålerenga som motstander i NM-semifinalen. Det var ikke smart, mener Robin Grov:

Vålerenga hamlet opp med Frisk/Asker til slutt. Rovdrift på enkeltindivider tærte virkelig på for Askerklubben. 4-2 i kamper og avgjørelsen fant plass på Jordal – som spådd på forhånd.

Nå blir det helt andre boller. Stavanger Oilers står på motsatt banehalvdel. Et lag som er rimelig komplett. Bra besatt på keeperplass, voksne solide backer, løpere som er store, stygge og irriterende samt enkeltspillere som kan dra av en mann og sette en pinne. Det blir – uten tvil – blytungt. Uansett utfall. Vålerenga må vri om dette til noe positivt.

grovAt klubben som har vært norsk hockeys flaggskip i over 60 år blir valgt (!) er en ny situasjon. Det må gjøre vondt. Skal VIF ha en sjanse må vi se et såret dyr – et lag som er hevngjerrige og som vil dø for å revansjere to vonde NM-finaler på rad. Én fandenivoldskhet. VIFs backer må være oppmerksomme. Vinne duellene foran Søberg. Ikke la Tommy Kristiansen, Petter Røste Fossen og Stian Høygård stå inne foran mål og pirke inn returer. Få feil, lite slurv. Må ta drittjobben. Ryktes at Brede Csiszar er klar igjen til fredag. Det blir naturligvis viktig. Vår leder, vår kaptein. En som faktisk har vunnet NM-gull med VIF. Sørvik, Ihnacak, Gamache og Fortier må fortsette produktsjonen i powerplay. Andreas Stene må fortsette sin knallgode jobb i undertall. Vi trenger publikumet på Jordal. Vi trenger fulle hus. Vi trenger at det koker som aldri før.

Oilers er et godt lag – vi trenger marginer. Ta turen på Jordal og vipp de marginene til Vålerengas favør.

Jeg tror faen meg vi klarer finale – i år igjen.

Heia VIF!

PS. Alle kampene kan sees på TV 2 Sumo, mens Klanens Webradio gir deg lyden.

 

Èn kommentar på “Robin Grov: – Dette vil Oilers angre på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *