Engamorgen søndag 7. mai: Beast Mode

 

Foto: Grydis

Hockeylandslaget vant i VM med Søberg på tribunen, Lillestrøm-keeperen har tatt en Johaug, og antimobbing-kampanjen til norske fotballdommere fortsetter. Disse får ha oss unnskyldt, men idag er det viktigere ting å bry seg om.

Oslo har badet i sola de siste dagene. Det blir nok mang en supporter med fyrstikk-looken på Ullevaal idag. Kanskje ikke på bortetribunen der pappa har råd til både spray-tan og luksusferier i St. Tropez.

På Valle virker man innstilt på å ikke la seg trekke ned etter det kjipe tapet mot Odd. Sånn skal vi ikke tape igjen.

Det er litt deilig å kjenne på det der. I fjor hadde man den følelsen av at man kan så mye bedre, men får det ikke til. Nå vet vi at vi har ferdighetene og det vi jobber mest mot er hva mange treningsglade kaller Beast Mode. Den følelsen av å være ustoppelig.

Den er ikke der ennå, men vi vet hvor skoen trykker. Vi vet hva vi må jobbe med, og vi jobber sammen mot det. Alle gutta sammen.

Som supporter vil jeg gjerne være med på dette. Dra skuta sammen med gutta. Derfor møter jeg opp på Ullevaal Stadion idag. Andre kan bli hjemme og lete etter syndebukker. Jeg er der på Ullevaal klokka 17, sånn at jeg kan ta imot gutta til oppvarmingen.

Kanskje vi får opplevd Beast Mode allerede idag.

Stakkars Stabæk i så fall.

 


 

Moa

En som ikke er med er Moa. I VG kan vi lese at det er usikkert når han er tilbake igjen. Det er skaden han fikk i kampen mot Viking som hemmer han. Han prøvde seg mot Sandefjord, men burde kanskje ikke gjort det. Utrolig frustrerende selvfølgelig.

Vi er altså i Mai, og han er fortsatt skadet etter en takling bakfra han fikk i første serierunde – som ikke ble blåst på en gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *