Engamorgen onsdag 10 mai: Tollås, leggmatcher og hockeyvold

Foto: Grydis

I dagens Engamorgen kan du lese at Tollås er bedre enn noensinne. Josimar avslører en omfattende spillkultur i norsk fotball, og en slovensk hockeyspiller burde vært fengsla.

 

Vi kan lese på klubbsidene om Tollås Nation, som var virkelig god mot Stabæk. Han kan fortelle at han føler seg tilbake der han var for flere år siden, men at skadeavbrekkene også har gjort at han har fått mer tid til å terpe på andre ting og trene styrke. Nå mener han at han er bedre enn noengang, og dersom han fortsetter i samme sporet så kan han være en fremtidig landslagsmann tror jeg.

Nå melder han seier i Ålesund på fredag, en stadion vi ikke har hatt mye hell de siste åra.

Se videointervju her


 

Les Josimar

Josimar er ute med en fersk utgave, og der kan vi lese at norske fotballspillere deler insideinformasjon om hverandres lag med hverandre, journalister, og såkalte “oddseksperter” på lukkede grupper på sosiale medier.

Blant annet skal det ha blitt lekket fra en Bodø-Glimt spiller at Glimt stilte med et B-lag borte mot Odd Grenland i niende serierunde på en søndag, fordi de ville spare spillere og toppe laget mot Vålerenga i neste runde som var allerede førstkommende Onsdag. Lagoppstillingen han oppga stemte på en prikk. Glimt hadde altså ikke tenkt å prøve å vinne fordi de antagelig ikke gjorde det allikevel.

De tapte 1-2 for Odd, og spilte 0-0 mot oss på Aspmyra med toppet lag.

Vi kan også lese om en ikke navngitt norsk landslagsspiller i tysk fotball som hadde tipsa kompisene sine om at det var høy odds på at han fikk gult kort. Også fikset han det for gutta.

Sånne saker er det bare Josimar som skriver om. Noe av grunnen er nok at avisredaksjonene ikke har tid eller penger til å drive gravende journalistikk, men også kanskje fordi de ønsker å ha et godt forhold til klubbene, personligheter i fotballen, og Norsk Tipping.

Kjøp Josimar.


 

Balladen om Eddie

Farsen rundt dommer Edvardsen blir bare rarere og rarere. VG melder at han og NFF har signert en avtale på at han ikke skal dømme mer i år, men være tilbake i 2018 dersom “tilliten blir gjenopprettet”.

Dette er ganske underlig, for det må jo bety at de har gitt opp å finne en løsning på den konflikten. Eller som NFFs Pål Bjerketvedt har sagt til TV2– Nå har vi avsluttet denne saken, og dermed avslutter vi alle elementer den består av også.

Men hvis saken er avsluttet, så burde jo hans fremtid som dommer være avklart? Enten dømmer han neste serierunde, eller så får han sparken? Eller hva?

Dommerforeningen vet ikke hva de skal tro, og.. tja. Den som lever får se.

Eddie er iallefall klar på Twitter:


 

Hockey-VM

Steffen Søberg har fortsatt ikke spilt noen kamper i VM, men Lars Haugen har stått bra og han er klar på hvor han lærte det han kan:

Og apropos hockey-VM. Når folk får lange karantener for å kaste hanskene og gi hverandre noen lusinger, kan noen fortelle meg hvordan denne fyren slipper med to kamper?

To kampers karantene for det der er rimelig sjukt. Det finnes hockeyspillere som har fått kuttet pulsåra på rene uhell. Dette er med fullt overlegg på en uoppmerksom motspiller og er kanskje det styggeste og mest nedrige jeg har sett på de ca 22 åra jeg har sett hockey.

Fyren burde ha blitt kasta ut av turneringen og politianmeldt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *