Engamorgen søndag 28. mai: Kampdag!

Christian Grindheim er tilbake i troppen før dagens kamp. Foto: Grydis.no

Det er kampdag. Vålerenga-Rosenborg på Ullevaal Stadion 20.00. Engamorgen har lest aviser, og egentlig bare funnet noe interessant i Dagsavisen. I tillegg gir vi deg troppen, og gjetter på hvordan lagoppstillingen vil være. Samt ser på T-banen og hører på Kjetil Rekdal. Ses på kamp!

Men først altså: Dagsavisen

Noen dager er det fristende å si at Aperopet har fått en ny medarbeider, kopiere inn det noen har skrevet et annet sted, og presentere det som vedkommendes første innlegg på våre sider.

Ganske ofte er denne noen Dagsavisens Reidar Sollie, den journalisten som følger Vålerenga tettest, og som gjør nettopp det på en måte som Aperopet trives med.

I dag var en sånn dag.

Under overskriften «Dette krever vi av Vålerenga i kveld», tar han for seg kveldens kamp, og forteller at Rosenborg også har startet sesongen dårlig, at Vålerenga i dag kan stille sin sterkeste tropp siden seriestart. Med dette som base stiller han følgende krav til Vålerenga:

  • Vis at Ullevaal er Vålerengas hjemmebane. Ta kommando fra start.
  • Kom til avslutninger
  • Ha stor bevegelse
  • Vis innsats

Selv om det er enklere å stille disse kravene enn å gjennomføre dem, er det et godt utgangspunkt. Klarer Vålerengas dette, så øker sjansen for at det hele lykkes vesentlig.

Les saken selv

Vålerenga fotball melder at troppen ser slik ut (Vi har uthevet hva vi antar er VIFs startoppstilling):

  • Marcus Sandberg, Aslak Falch.
  • Ivan Näsberg, Rasmus Lindkvist, Robert Lundström, Jonatan Tollås Nation, Enar Jääger.
  • Christian Grindheim, Daniel Fredheim Holm, Herman Stengel, Magnus Lekven, Abdisalam Ibrahim, Ernest Agyiri,
  • Mohammed Abdellaoue, Henrik Kjelsrud Johansen, Ghayas Zahid, Chidera Ejuke, Bård Finne

 


Hvordan går kampen?

Kjetil Rekdal avsluttet Eurosports eliteseriesending i går med å håpe på et fyrverkeri av en angrepskamp, der det til slutt ender med en 5-4-seier til Vålerenga. Aperopet lever godt med det.

 


T-banen

T-banen går ikke mellom Majorstua og Blindern i dag. Det betyr at alle som skal ta T-banen til kamp fra sentrum/Oslo øst må ta denne via Storo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *